Remote

Case Remote Engineer

Dit vroeg de klant

Remote heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling meegemaakt. Zo is het dienstenpakket uitgebreid en heeft het bedrijf zich nog meer gefocust op z’n core business: het op afstand online toegang bieden tot technische installaties. Na een herpositioneringstraject was het tijd om het nieuwe Remote Engineer zichtbaar te maken richting prospects en klanten. Aan ons de vraag of wij deze nieuwe koers tot uitdrukking wilden brengen in een compleet nieuwe website, inclusief alle webcopy en social media strategie.

Zo hebben we het aangepakt

Je hebt specialisten én je hebt superspecialisten. Tot deze laatste categorie behoort Remote Engineer. Om hun diensten te doorgronden hebben we daarom eerst een paar ‘kennisoverdrachtsessies’ georganiseerd. Aansluitend hebben we de customer journey voor zowel commerciële als technische doelgroepen in beeld gebracht – inclusief een uitgebreide karakterisering van de buyer persona’s. Daarnaast hebben we een gedegen keyword-onderzoek uitgevoerd en een functionaliteitenoverzicht per pagina ontwikkeld, als basis voor het UX design en de webcopy.

Hier zijn we trots op

Door op de website een duidelijke scheiding te maken tussen commerciële en technische websitebezoekers hebben we gezorgd voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Door bovendien in de webcopy rekening te houden met het technische kennisniveau van websitebezoekers wordt deze gebruiksvriendelijkheid nog eens extra benadrukt. Dat je te maken hebt met toegankelijke, nuchtere en resultaatgerichte professionals die voor elke remote-uitdaging een oplossing kunnen ontwikkelen: dát is de belangrijkste boodschap die de website overbrengt. Deze boodschap wordt via social media nog eens extra benadrukt én bewezen. Door blogs en artikelen te targeten op de juiste buyer persona’s houden we de website continu op het netvlies van kansrijke prospects.

Diensten binnen deze case

10 Online strategie

Lok oneindig veel mensen uit de tent met een effectief plan voor je online activiteiten.

16 Webdevelopment

Laat ons alles rondom jouw eigen website of webshop regelen en krijg er prachtige resultaten voor terug.

18 Website laten maken

Met een professioneel gebouwde webshop vergroot jij de verkoopkansen van je producten aanzienlijk.

20 Website onderhoud

Met een regelmatige onderhoudsbeurt blijft jouw website actueel, gebruiksvriendelijk, veilig, klantvriendelijk, snel en meer.

21 Copywriting

Wij zorgen ervoor dat jij je doelgroep iets te vertellen hebt en schrijven daartoe teksten die opvallen, prettig lezen, hen aanspreken en een heldere boodschap meedragen.

35 Zoekmachine-optimalisatie

Jouw website scoort met een hoge notering in Google. Wij zorgen dat jij online goed gevonden wordt.

40 Zoekwoorden analyse

Met het gebruik van de juiste woorden in teksten is elke webpagina een schot in de roos.

43 Zoekmachine-adverteren (SEA)

Jouw advertenties springen eruit in zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat je online campagnes succes hebben.

47 Social Media Marketing

Met een strategisch marketingplan helpen wij jou via social mediakanalen je doelgroep beter te bereiken en te zorgen voor betrokken klantcontact.

58 Social advertising

Wij weten hoe advertenties via social mediakanalen eerder en vaker voor clicks en conversies zorgen.

81 Content Management

Wij weten contentcreatie- en publicatie volgens jouw plan en naar wens te organiseren en te beheren.

Wil je dat wij ook jou verder helpen?