fbpx

Remote

Case Remote Engineer

Dit vroeg de klant

Remote heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling meegemaakt. Zo is het dienstenpakket uitgebreid en heeft het bedrijf zich nog meer gefocust op z’n core business: het op afstand online toegang bieden tot technische installaties. Na een herpositioneringstraject was het tijd om het nieuwe Remote Engineer zichtbaar te maken richting prospects en klanten. Aan ons de vraag of wij deze nieuwe koers tot uitdrukking wilden brengen in een compleet nieuwe website, inclusief alle webcopy en social media strategie.

Zo hebben we het aangepakt

Je hebt specialisten én je hebt superspecialisten. Tot deze laatste categorie behoort Remote Engineer. Om hun diensten te doorgronden hebben we daarom eerst een paar ‘kennisoverdrachtsessies’ georganiseerd. Aansluitend hebben we de customer journey voor zowel commerciële als technische doelgroepen in beeld gebracht – inclusief een uitgebreide karakterisering van de buyer persona’s. Daarnaast hebben we een gedegen keyword-onderzoek uitgevoerd en een functionaliteitenoverzicht per pagina ontwikkeld, als basis voor het UX design en de webcopy.

Hier zijn we trots op

Door op de website een duidelijke scheiding te maken tussen commerciële en technische websitebezoekers hebben we gezorgd voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Door bovendien in de webcopy rekening te houden met het technische kennisniveau van websitebezoekers wordt deze gebruiksvriendelijkheid nog eens extra benadrukt. Dat je te maken hebt met toegankelijke, nuchtere en resultaatgerichte professionals die voor elke remote-uitdaging een oplossing kunnen ontwikkelen: dát is de belangrijkste boodschap die de website overbrengt. Deze boodschap wordt via social media nog eens extra benadrukt én bewezen. Door blogs en artikelen te targeten op de juiste buyer persona’s houden we de website continu op het netvlies van kansrijke prospects.

Diensten binnen deze case

Wil je dat wij ook jou verder helpen?

Laat je inspireren