fbpx

home/

team/

Jente Rodenhuis

Jente Rodenhuis πŸ’…

Manager van jouw project en jouw directe contactpersoon.

Kom meer te weten over Jente

Nieuw recept op TikTok? De kans is groot dat Jente de keuken al is ingedoken en het heeft uitgeprobeerd. Haar eigen famous recept? Erwtensoep! Jente is gek op koken Γ©n op eten. Uit eten gaan doet ze ook erg graag en als er carpaccio op de kaart staat, dan hoeft ze niet lang na te denken over haar bestelling. Voor carpaccio mag je haar ’s nachts wakker maken!

Al dat koken en smullen moet natuurlijk gecompenseerd worden. Ze staat wekelijks in het volleybalveld, waar ze schittert in de rol van spelverdeler Γ©n aanvoerder. Die ervaring in het volleybalteam komt van pas in haar rol als projectmanager. Net zoals ze haar teamgenoten op het veld leidt, gaat ze met dezelfde energie en strategisch inzicht aan de slag met de projecten van onze opdrachtgevers.

Heeft Jente ’s avonds nog energie over? Dan komen de potjes nagellak uit de kast. Haar creatieve kanten komen niet alleen tot uiting in de keuken en op kantoor, maar ook nog in de mooiste creaties op haar nagels. Het is altijd weer een verrassing welke kleur het nu weer is geworden… 🎨

Dit is wat Jente doet

Kun jij wel hulp met jouw project gebruiken? Mail of bel ons!

Met deze mensen werkt Jente