Online marketing

Ben jij op zoek naar een ervaren speler in online marketing om jouw merk te laten schitteren in de digitale spotlights? Met andere woorden: wil jij jouw online marketing uitbesteden? Say no more! Wij zijn byteffekt, een full-service online marketingbureau gevestigd in Heerenveen. Geen uitdaging is ons te gek, wij zijn dol op complexe vraagstukken en presenteren graag een kant-en-klare oplossing. Onze specialisten kunnen je alles uit handen nemen of jou net dat steuntje in de rug geven op het gebied van SEO, SEA, email marketing, social media en bijbehorende webcare.

Online marketing uitdaging? Onze specialisten zetten er graag hun tanden in!

Ben je op zoek naar mogelijkheden om online marketing in te zetten en zo de naamsbekendheid en verkoop van je bedrijf te vergroten? Wellicht heb je al een website, maar lukt het niet om bezoekers effectief aan te trekken. Of misschien ontvang je wel bezoekers, maar blijven conversies, zoals aankopen of offerteaanvragen, uit. In dat geval is het hoog tijd om actie te ondernemen!

Om online succes te behalen voor je bedrijf, is het noodzakelijk om tijd, energie en een zekere investering te alloceren. Indien online marketing nieuw voor je is of je simpelweg niet de interesse, tijd, of energie hebt om je er dieper in te verdiepen, staan wij klaar om de taak van je over te nemen! Jij bepaalt het doel, en wij nemen de rest voor onze rekening.

Versterk je merkzichtbaarheid en online vindbaarheid

Het vergroten van de bekendheid van je merk en het optimaliseren van je online vindbaarheid spelen een cruciale rol in online marketing. Door slimme strategieΓ«n zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social mediamarketing en contentcreatie, kun grote stappen vooruit maken op het gebied van zichtbaarheid van je merk. Het ontwikkelen van boeiende en relevante inhoud is niet alleen essentieel voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, maar het draagt ook bij aan het opbouwen van een loyale online klantengroep.

Met een doordachte online marketingstrategie kun je niet alleen meer verkeer naar je website leiden, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep. Het eindresultaat? Een positieve impact op de merkbekendheid en de groei van je bedrijf. Daar halen wij energie uit! Wij staan te popelen om je te ondersteunen bij deze stappen en gaan graag aan de slag met een doeltreffende online strategie. Als een fullservice online marketingbureau helpen we je graag bij het aantrekken van klanten en het stimuleren van je online aanwezigheid en groei.

Het enige dat wij van je vragen is om je wensen en doelen met ons te delen. Dan kunnen wij aan de slag met:

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Zoekmachine-adverteren (SEA)

E-mailmarketing

Social media marketing

Contentmanagement

Bouwen van een webshop

Maken van een website

Display advertising

SEO uitbesteden

Ben je al bezig met online marketing, maar wil je meer vindbaarheid? Dan richten wij graag zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor je in. SEO zorgt voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten. Onze online marketingspecialisten hebben de kennis, ervaring en tools om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. We beginnen altijd met een scan van de huidige website en SEO-status. Vervolgens gaan we aan de slag met zaken als een grondig zoekwoordonderzoek, technische optimalisatie, contentcreatie en het aanmaken van relevante backlinks. Het resultaat? Een sterkere online aanwezigheid, verbeterde zoekresultaten en uiteindelijk een groeiend publiek dat jouw merk ontdekt. En dat allemaal terwijl jij je kunt concentreren op dat wat je het liefste doet.

SEA uitbesteden

Het uitbesteden van zoekmachine-adverteren, oftewel Search Engine Advertising, afgekort SEA, aan een ervaren online marketingbureau verbetert je online zichtbaarheid en zorgt voor doelgerichte resultaten. Onze SEA-specialisten beschikken over de vaardigheden en inzichten om effectieve betaalde advertentiecampagnes te creΓ«ren, optimaliseren en beheren op platforms zoals Google Ads. We beginnen altijd met een scan van de huidige advertenties. Vervolgens gaan we aan de slag met zaken als zoekwoordanalyses, het opstellen van aantrekkelijke advertentieteksten en het beheren van het advertentiebudget. Het resultaat is dat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten en wij ondertussen zorgen voor maximale impact door conversies te stimuleren.

Social media uitbesteden

Het uitbesteden van jouw social media aan onze specialisten zorgt voor een doordachte strategie voor jouw merk op de sociale platformen. Wij plaatsen niet lukraak dezelfde foto op Instagram en LinkedIn, maar wij passen de content aan op de nuances van elk platform. Met een doordachte strategie ontwikkelen wij creatieve content, beheren we de community-interacties (webcare) en optimaliseren we de advertentiecampagnes om jouw merk op de juiste manier in de schijnwerpers te zetten. Door het uitbesteden van social media marketing kun jij je concentreren op de zaken in je bedrijf die er echt toe doen, terwijl wij de online aanwezigheid van jouw merk opbouwen en engagement stimuleren.

Email marketing uitbesteden

Wil jouw email marketing uitbesteden? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Je kunt jouw waardevolle boodschappen met een gerust hard overlaten aan onze online marketingspecialisten. Wij begrijpen dat mails niet zomaar communicatiemiddelen zijn, want ook wij zien email marketing als een krachtig instrument om een duurzame band met je doelgroep op te bouwen. Van het ontwerpen van pakkende nieuwsbrieven tot het beheren van geautomatiseerde campagnes en het analyseren van data voor continue optimalisatie, ons ervaren team zorgt ervoor dat elk bericht doeltreffend en relevant is.

Webcare

Het uitbesteden van webcare aan byteffekt is als het hebben van een betrouwbare bemanning aan boord van jouw digitale schip. Wij begrijpen dat interactie met jouw online publiek niet alleen reactief, maar ook proactief moet zijn. Van het beheren van klantenservice via sociale media tot het monitoren van online conversaties en het direct inspelen op vragen of feedback, onze online marketingspecialisten zorgen voor een continue, zorgvuldige aanwezigheid. Door webcare uit te besteden, kun jij je concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten, terwijl het bureau jouw digitale reputatie beschermt en versterkt. Het is een investering in klanttevredenheid, maar ook in het opbouwen van vertrouwen en het creΓ«ren van een positieve merkervaring.

Waarom byteffekt?

Als je op zoek bent naar resultaatgerichte online marketing en een online marketing bureau waarbij optimaliseren en verbeteren hoog in het vaandel staat, zit je bij byteffekt goed. Wij zijn een full-service online marketingbureau en kunnen al jouw online marketing oppakken of geven je het steuntje in de rug dat je nodig hebt. We hebben een brede expertise in online marketing: van SEO en SEA tot social media en e-mailmarketing. Bewijsbare zekerheid is waar byteffekt voor gaat. We betrekken jou altijd bij de online resultaten van je bedrijf en bespreken mogelijkheden voor optimalisatie altijd eerst met jou.

Gratis scan voor SEO en SEA

Ben je benieuwd hoe jouw website of advertenties het op dit moment doen? Vraag bij ons een gratis SEO-scan of SEA-scan aan. Met de SEO-scan checken we je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes Γ©n afbeeldingen. De SEA-scan kijkt naar kwaliteit en relevantie van de advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s. Zo kom je te weten wat al goed gaat en waar nog verbeterpunten liggen. Handig toch!

Bekijk onze cases

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw