fbpx
81

81 Content Management

Sorry, wij kunnen het ook niet helpen: content management klinkt nou eenmaal wollig. Typisch zo’n woord dat je aantreft in de kleine lettertjes onderaan de pagina. Maar zet het maar gerust in caps lock, want CONTENTMANAGEMENT is ontzettend belangrijk. Goede content is super krachtig en geeft jou meer bekendheid. Maar om daar te komen? Daar is véél voor nodig: een goed contentmanagementsysteem, een georganiseerde contentstroom, sterke teksten, mooie afbeeldingen, strategische video’s, de juiste kanalen én consistentie in je content. Onmogelijk? Niet voor byteffekt. Laat ons helpen jouw content te managen!

Uitstekend management helpt jou succesvol sturen met content voor op je social media.

Content management effectief inzetten? Byteffekt!

Toegegeven; content management klinkt veel leuker en actiever als we het uitleggen. Dan staat dit ene woord ineens voor het bedenken, plaatsen én beheren van goede content op al jouw social mediakanalen, je website, webshop of blog. En nu lijkt het misschien zelfs zó eenvoudig dat je ook ‘zomaar’ goede resultaten kunt behalen. Dat wordt het ook, als je een team van behulpzame contentspecialisten aan het werk zet tenminste. Bij byteffekt helpen we jou graag bij het ontwikkelen van ijzersterke en energieke content. 

Voordelen van content management door byteffekt

We hoeven je niet nogmaals te vertellen dat contentmanagement ontzettend belangrijk is – te laat. En dat het veel inhoudt, weet je inmiddels ook al. Laat ons je dan nu weer eens iets nieuws vertellen. Als je jouw contentmanagement namelijk door ons laat creëren, beheren en regelen, dan profiteer jij van vele voordelen. Voor het gemak rekenen we jouw persoonlijke winst in tijd, moeite en energie even niet mee. Maar ook dit is logischerwijs een groot voordeel.

Website beheer

We maken en beheren jouw website in een content management systeem (CMS), zoals het wereldbekende WordPress.

Social media

We stippelen een krachtige social mediastrategie voor je uit en willen – geheel naar wens – je online kanalen beheren. Dat scheelt een boel gestress; dat weten we zeker. Jij hoeft je niet meer druk te maken over wanneer en wat op welk social media moet worden geplaatst. Fijne gedachte, hè? Zullen we daar dan maar meteen werk van maken?

Campagnes

Wil jij ook in zeer korte tijd effektief jouw doelgroep bereiken? Ook dat regelen we graag voor jou. We zetten strategische social mediacampagnes voor je op en creëren graag ook jouw zoekmachine advertenties.

Webcare

We beheren jouw webcare en zorgen voor warm, onderhoudend en positief klantcontact. Zelfs alle lastige vragen of problemen lossen we voor je op.

Content creatie

Van copywriting tot videomarketing: wij kunnen letterlijk alle content voor jouw online kanalen creëren. Niets is te gek en niets is onmogelijk voor onze content creators

E-mailings

E-mailmarketing geeft een weergaloos impuls aan jouw klantrelaties. Weten hoe je daarvoor kunt zorgen? Wij kunnen je helpen een e-mailkanaal op te zetten en deze te beheren.

Cases

Content
management tips voor een goed begin:

  1. Content management is ontzettend belangrijk voor goede en impactvolle content. Maar waar begin je precies? Een tip is om te beginnen met het opstellen van een goede contentstrategie. Hierdoor herkent je doelgroep jouw content en zorg jij voor samenhang.

 

  1. Zorg ervoor dat je website goed in elkaar zit en regelmatig wordt geüpdatet (jij wilt geen binnendringers). Dit betekent alleen wel dat je jouw CMS ook af en toe moet veranderen. Heb je hier zelf geen kaas van gegeten, dan is het handig om dit aan onze contentmanagers over te laten.

 

  1. Heb je geen idee wat je met het hele content management verhaal aan moet en kost het je zelf te veel werk om dit uit te vogelen? Besteed alles dan uit! Hierdoor kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij doen waar wij goed in zijn: content creëren. Wel zo fijn, toch?

Dit doen wij ook allemaal

Goede resultaten nodig? Wij bedenken, maken en beheren effectieve content!