home/

team/

Erik Westerhoven

Erik Westerhoven 😎

Eigenaar van byteffekt en jouw energieke adviseur.

Kom meer te weten over Erik

Fanatiek. Als je de betekenis van het woord β€˜fanatiek’ op zoekt in het woordenboek, staat er nog nΓ©t niet Erik zijn naam bij. Maar hij is het wel, bloedfanatiek zelfs. Zowel op de tennisbaan als aan de tafeltennistafel in de kantine. πŸ“ Nog meer zelfs in zijn werk. Als oprichter van byteffekt kwam deze karaktereigenschap goed van pas. Zonder doorzettingsvermogen, enthousiasme en hartstocht start je immers geen bedrijf.

Erik vindt transparantie en efficiΓ«ntie essentieel bij marketing. Samen met de klant en het team werken aan het bereiken van doelen, meetbaar en inzichtelijk. Streven naar toegevoegde waarde. Daar zit voor Erik de kern. Fanatiekeling, we zeiden het al…

Het zal je niet verbazen dat Erik een ondernemersmotto heeft: β€˜Het kan altijd beter’. Ook privΓ© laat hij dit graag gelden, al verwoordt hij het zelf toch iets anders na het verliezen van een tenniswedstrijd. Zijn winnaarsmentaliteit πŸ₯‡ leidt hem echter vaak naar successen bij spelletjes Risk of Catan. Want Erik is een sterke strateeg en dat weet hij natuurlijk ook goed toe te passen in zijn werk.

Kortom: Erik gaat voor succes, als de ware fanatiekeling die hij is. Samen met jou, voor Γ‘l jouw marketingvraagstukken.

Dit is wat Erik doet

Kun jij wel hulp met marketing en communicatie gebruiken? Mail of bel ons!

Met deze mensen werkt Erik

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw