home/

team/

Hans Dekker

Hans Dekker πŸ€“

Eigenaar van byteffekt en jouw energieke adviseur.

Kom meer te weten over Hans

Een nieuw social medium, een uitgebreide tool of een net uitgebrachte release? Je hoeft het Hans niet meer te vertellen, die weet het toch al. Hoe dan? Dat vragen we ons ook af. Hij heeft een neus voor nieuwe dingen en mist niks. Zou het dan toch die bril zijn waardoor hij alles heel scherp ziet? πŸ˜‰

Dankzij zijn passie voor marketing, zijn tomeloze enthousiasme Γ©n jarenlange ervaring in marketing en sales weet Hans zijn relaties precies op de juiste manier te ondersteunen bij hun marketingvraagstukken. Met een grote glimlach bedenkt hij dΓ© oplossing waarmee ook jij niks meer mist en optimaal effekt bereikt. πŸ“ˆ En die oplossingen zijn niet altijd standaard.

β€œLife begins at the end of your comfort zone”, is niet voor niets zijn lijfspreuk. Het is een beetje een dooddoener dankzij de trendy houten spreukenborden πŸ₯΄ van een decade ago, maar het is wel Γ©cht waar Hans voor staat. De gebaande paden kent β€˜ie ook (been there, done that, bought the t-shirt). Daarbuiten ontstaat echter magie en daar gaat Hans z’n hart sneller van kloppen. Durf jij het aan?

Dit is wat Hans doet

Kun jij wel hulp met marketing en communicatie gebruiken? Mail of bel ons!

Met deze mensen werkt Hans

Search