Arbeidsmarktcommunicatie Zorggroep Liante

Kom verder in je vak bij Liante

Dit vroeg Zorggroep Liante

Ook de arbeidsmarkt voor zorgpersoneel en ondersteunende diensten is bijzonder krap. Bovendien zijn er in ons verzorgingsgebied nog meer zorgaanbieders die dezelfde professionals zoeken als wij. Daarom onze vraag: zet Zorggroep Liante herkenbaar en onderscheidend neer als een aantrekkelijke werkgever én help ons de juiste mensen te vinden. Ontwikkel hiervoor een campagneconcept. Belangrijke voorwaarde is dat deze aansluit bij onze kernwaarden en dat de campagne een warm en welkom gevoel uitstraalt, zowel in beeld als in tekst.

Zo hebben we het aangepakt

Elk conceptontwikkelingstraject begint bij byteffekt met een brainstormsessie. Deze sessie leverde het volgende concept op: welkom bij Liante. Je ziet het al meteen: de vette letters vormen de oproep kom bij Liante, een rechttoe-rechtaan oproep richting potentiële medewerkers. Deze oproep is helemaal af te stemmen op een specifiek kenmerk of belofte van de vacature. Voorbeelden? Kom nóg beter worden in je vak. Kom lekker koken in ons restaurant. Kom kansen zien én benutten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan! En dat doen we dan ook door deze campagne via alle mogelijke online- en offlinemiddelen uit te rollen. Zo kun je de arbeidsmarktcampagne van Zorggroep Liante tegenkomen op Facebook, Instagram en LinkedIn. We bekijken per vacature welk platform hier het meest geschikt voor is.

Hier zijn we trots op

We nemen alweer een paar jaar de werving van nieuwe Liante medewerkers op ons. Ook deze nieuwe campagne werpt inmiddels zijn vruchten af. In het eerste jaar hebben we met arbeidsmarktcommunicatie de volgende resultaten voor Zorggroep Liante weten te behalen.

Al een aantal jaren op rij zetten wij ons met veel plezier en energie in voor deze arbeidsmarktcampagne. Hierdoor hebben we al veel sollicitanten en medewerkers mogen verwelkomen bij Zorgroep Liante.

Diensten binnen deze case

Wil je dat wij ook jou verder helpen?

Laat je inspireren

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw