Amalthea

Dit vroeg de klant

De vraag van Amalthea was net zo uitdagend als omvangrijk! Het herpositioneren van een merk is een intensief traject waar veel bij komt kijken. Zo ook veel mensen. Meerdere personen uit de organisatie van de opdrachtgever én van byteffekt zijn nauw bij dit project betrokken geweest. Eerlijk is eerlijk: vanuit ons kamp hebben de conceptdenkers misschien wel het allermeeste werkplezier gehad. Van strategieontwikkeling tot grafisch design en van conceptontwikkeling tot webdesign: het hoorde allemaal bij de vraag. De opdracht nog even kort en bondig: een nieuwe bedrijfspositionering met bijbehorende grafische identiteit plus een nieuwe naam en strategie voor de unieke productieformule.

Zo hebben we het aangepakt

Samen met Amalthea hebben we eerst een grondige strategische marktanalyse gedaan. Via diverse overleg- en inventarisatiesessies tussen mensen van de opdrachtgever en onze experts hebben we vervolgens alle wensen, ambities, potenties en visies verzameld. Daarmee konden wij effectief uit de voeten voor het ontwikkelen van de corporate positionering én het bedenken van een nieuw merk.

Vervolgens hebben we via verschillende brainstormsessies – ook met Amalthea – de corporate herpositionering neergezet, inclusief de (nieuwe) kernwaarden, missie & visie. Op dezelfde manier pakten we ook het merkontwikkelingstraject aan. De uitkomst: CleardMilk als gloednieuwe merknaam, wat staat voor de baanbrekende technologie waarmee het bedrijf melk weet te ontleden tot aan de afzonderlijke componenten van dit natuurproduct. Amalthea maakt hiervoor gebruik van een uitgekiend filtratiesysteem met als resultaat zuivel van het allerhoogste kwaliteitsniveau.

Hier zijn we trots op

We zijn trots op het gehele samenwerkings- en ontwikkelingstraject dat veel communicatieve rijkdom en energie heeft opgeleverd. Omdat Amalthea erg tevreden was met het resultaat en de weg(en) daarnaartoe mochten we ze ook helpen bij het uitwerken van vele communicatiemiddelen. Een greep hieruit: beurscommunicatie, de ontwikkeling en bouw van de website en diverse landingspagina’s, corporate identiteit ontwikkeling (inclusief merklogo’s), vlaggen, flyers, beachflags, melkwagenbedrukking et cetera.

Diensten binnen deze case

01 Communicatie concept

Wij helpen je aan een origineel concept voor effektieve communicatie van jouw producten of diensten met je doelgroep.

02 Huisstijl ontwerp

Laat zien waar jouw bedrijf of merk voor staat en ga voor een onderscheidende huisstijl.

08 Strategieën

Wij kunnen je helpen aan een doordachte (communicatie)strategie, zodat jij mooie en meetbare doelen kunt stellen.

10 Online strategie

Lok oneindig veel mensen uit de tent met een effectief plan voor je online activiteiten.

16 Webdevelopment

Laat ons alles rondom jouw eigen website of webshop regelen en krijg er prachtige resultaten voor terug.

18 Website laten maken

Met een professioneel gebouwde webshop vergroot jij de verkoopkansen van je producten aanzienlijk.

22 Brochures

Wij maken een mooie brochure voor je met veel overtuigingskracht zodat jij je doelgroep optimaal aan jouw merk kunt binden.

23 Magazines

Wij maken een opvallend ontwerp magazine dat past bij jouw bedrijf en dat lezers uitnodigt om erdoorheen te bladeren.

25 POS-materialen

Wij maken onweerstaanbare POS-middelen waardoor jouw potentiële klant gegarandeerd een betalende klant wordt.

26 Productverpakkingen

Jouw product valt sneller op én valt in de smaak bij jouw doelgroep met een originele, opvallende verpakking eromheen.

Wil je dat wij ook jou verder helpen?