19

19 Webshop laten maken

Wil jij een eigen webshop om je producten aan te prijzen? Wij weten precies hoe we jou gelukkig kunnen prijzen! Want het maken van een goede webshop is niet zo eenvoudig. Je hebt rekening te houden met je doelgroep, je wil het bestelproces stimuleren, je richt je op conversies en meer. Met het laten maken van je webshop door byteffekt garanderen we je dat niks belangrijks over het hoofd wordt gezien. 

Een doordacht plan voor jouw webshop

Als jij jouw webshop door byteffekt wil laten maken, weet je zeker dat deze doet wat het moet doen, en zelfs méér dan dat. En dat is belangrijk voor jou, want je wil zelf lekker bezig zijn met wat er voor jou echt toe doet. Gelukkig hebben wij een ervaren team van strategen, UX-experts, designers, front-end en back-end developers die van begin tot eind de juiste professionele zorg geven voor het ontwikkelen van een optimaal functionerende webwinkel. 

Het laten maken van je eigen webshop door byteffekt levert jou resultaten op, omdat wij weten waarmee we rekening moeten houden.

Bij byteffekt krijg je méér dan een webshop alleen

We noemden het net al even: byteffekt regelt méér dan alleen een goedwerkende webshop. Bij het ontwikkelen van een webwinkel vinden wij veel meer dingen belangrijk. En daarom geven we jou vele extra voordelen als je besluit om ons je webshop te laten maken.

Customer journey

We zorgen ervoor dat de ‘reis’ die de klant van begin tot eind aflegt - de zogeheten customer journey - zo soepel mogelijk verloopt. Dit verhoogt bovendien de kans op conversies.

Doelgroep

We stemmen de webshop af op jouw doelgroep en meten effectief of die ook gevonden wordt. Hierbij houden we voor ogen wat jij wil bereiken en denken we actief met je mee.

Bestelproces

Heb je al een eigen webshop, maar wil het nog niet vlotten met de conversies? Onze experts bijten zich vast in de aankoopprocessen en kijken hoe de weg naar het doen van een bestelling kan worden verbeterd. Kortom: wij zorgen ervoor dat jouw webshop (nóg) betere resultaten oplevert.

Optimaliseren

We optimaliseren jouw webshop voor zoekmachines en zorgen ervoor dat jouw webshop altijd snel blijft. Ook kijken we naar de nieuwste technieken en innovaties binnen webdevelopment. Zo is jouw webshop altijd up-to-date.

Responsive design

We zorgen ervoor dat jouw webshop ook goed en snel functioneert voor mobiel, tablet en web.

Koppelingen

We kunnen een koppeling maken tussen jouw webshop en Google Shopping of Facebook Shopping. Zo creëren we meer wegen om jouw potentiële klanten naar de webwinkel te leiden. Google, Facebook en Instagram zijn ideale platforms om ze in een inkijkje te geven van jouw webshop.

Van begin tot eind je webwinkel laten maken

Of je als ondernemer nou heel veel producten verkoopt, groeiende bent of net begint: een goed functionerende en professionele webshop laten maken is een absolute must. In elke webshop is het belangrijk dat alles klopt, van de eerste click op jouw webshop tot het aankoopproces. Wij helpen jou bij het opzetten, vernieuwen en onderhouden van je webshop, van A tot Z.

Alle on- en offline uitdagingen beginnen met communicatie. We gaan daarom altijd eerst het gesprek met je aan, waarin jij jouw vraag en specifieke wensen naar voren kunt brengen. Die informatie hebben we nodig om tot een succesvolle strategie te komen. Bij het bedenken van de juiste aanpak hoort ook onderzoek doen naar de content voor jouw webwinkel. Onze experts beoordelen wat hierbij wel en wat niet goed werkt. Door op deze manier te werken, kunnen wij jou een effectieve webwinkel – lees ook: website – garanderen. Laat ons je helpen!

Met een beperkt budget een webshop laten maken? Bij byteffekt!

Ook byteffekt is ooit klein begonnen. En daarom spreken we uit ervaring als we zeggen: het is niet makkelijk om als startende- of kleine ondernemer iets voor elkaar te krijgen. Gelukkig is het laten maken van een webshop met een kleinere portemonnee absoluut mogelijk. Want speciaal voor kleine- en startende ondernemers maken wij een webshop van dezelfde goede kwaliteit, maar dan voor een kleinere prijs.

Ben je benieuwd naar onze opties? Neem gerust contact met ons op. Wil je weten welke klanten jou al voorgingen en hoe we dit hebben aangepakt? Lees dan op de casepagina over voordelige webshops.

Dit doen wij ook allemaal

Succesvolle webshop nodig? Wij zorgen voor mooie resultaten!

Search