WooCommerce webshop maken Baby & Co

Maak het persoonlijk en interactief

Dit vroeg Baby & Co

De nieuwe eigenaresse van Baby & Co vond de stijl en kleuren niet passen bij wat het merk voor haar betekent. Daarnaast vond ze de beelden onpersoonlijk en niet warm. Daarom wilde ze een compleet nieuwe website met nieuwe kleuren en beelden. Én met een extra functionaliteit. Zo wilde ze het aanmelden voor cursussen makkelijker maken. Ook wilde ze graag een webshopmodule waarmee ze webinars kan verkopen en bevalbaden (mooi scrabblewoord!) verhuren. Tot slot moest er een kalender geïmplementeerd worden waarmee bezoekers zelf bepaalde acties kunnen inplannen, bijvoorbeeld de bevalbadhuurdata (ultiem scrabblewoord!).

Zo hebben we het aangepakt

Allereerst is byteffekt met Baby & Co om tafel gaan zitten om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan hebben we gekozen voor een template dat past bij het concept en zijn we de website gaan ontwerpen en bouwen.

Het was belangrijk om de website persoonlijker te maken, dus hebben we eigen fotografie en tekeningen van Baby & Co toegepast. Er is een duidelijke structuur gemaakt voor de website zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken. Bovendien hebben we – uiteraard! – de hele website responsive gemaakt, zodat de website ook mobiel goed te bewonderen is.

Met WooCommerce hebben we een webshop geïntegreerd waarin bezoekers webinars kunnen volgen en een bad kunnen huren op een door hen gekozen datum. Tot slot heeft Baby & Co een WordPress training gekregen, zodat zij nu ook zelf makkelijk aanpassingen kunnen doen op de website.

Hier zijn we trots op

Het ontwikkelen van een website is altijd een traject dat we samen met de klant doorlopen. Door goed te luisteren en samen alle opties te verkennen komen we tot het beste resultaat. Dat ook deze opdrachtgever helemaal blij is met haar nieuwe website, dáár krijgen wij energie van én zijn we trots op.

Home
Om de homepagina te verbeteren, hebben we een sfeerbeeld als header toegepast. Dit geeft gelijk een persoonlijke touch waardoor de website toegankelijk is en bezoekers zich welkom voelen. Ook hebben we de nieuwe huisstijl overal doorgevoerd. Hierdoor oogt de website extra fris.

Cursussen
Er is een nieuw cursusaanbodoverzicht gemaakt in de stijl van Baby & Co. Hieraan hebben we duidelijke call-to-actions toegevoegd. Het inschrijven voor de cursussen hebben we bovendien veel gebruiksvriendelijker gemaakt. Bezoekers kunnen zich nu op de pagina van een cursus direct inschrijven voor de juiste cursus.

Webshop met kalender
Baby & Co verhuurt bevalbaden en andere artikelen en biedt online webinars aan. Daarom hebben we een webshopmodule in de website geïntegreerd. Door implementatie van een kalender in de webshop kunnen bezoekers bovendien zelf kiezen op welke data zij spullen willen huren.

Diensten binnen deze case

Wil je dat wij ook jou verder helpen?

Laat je inspireren

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw