fbpx
20

20 Website onderhoud

Als jij kortgeleden een eigen WordPress website hebt gelanceerd, dan merk je wellicht al dat deze z’n vruchten afwerpt. Jij ziet dat je online succesvol begint te worden. Ben je dan nu helemaal klaar? Helaas. Want net als een auto heeft ook jouw website onderhoud nodig. Zo kunnen er SEO-technische aanpassingen nodig zijn. Of zijn er nieuwe beveiligingsupdates vereist om de boel soepel en veilig draaiende te houden. Daar gaat de nodige tijd in zitten. Je voelt ‘m al aankomen: wij nemen je graag de zorg voor dit website onderhoud uit handen. Hierdoor kun jij je richten op alle andere belangrijke zaken. Goed idee?

Website onderhoud heeft meerdere doelen, maar het belangrijkste is: jou succes blijven garanderen.

Website onderhoud met optimalisatie-abonnement

Bij byteffekt zijn we veel liever concreet dan abstract. Jij wilt immers weten wat je van ons kunt verwachten. En daar horen geen wazige praatjes of omwegen bij. Daarom krijg je van ons voor je website onderhoud de keuze uit handige optimalisatie-abonnementen. Dit zijn onze mogelijkheden:

Maandelijkse updates

Regelmatig je website updaten houdt hackers buiten de deur en zorgt naast veiligheid ook voor het behoud van snelheid.

Website onderhoud

Jouw website, plug-ins of template updaten naar nieuwere versies is ook verstandig, omdat je er dan vaak nieuwe soft- en hardware-eigenschappen - ‘features’ - bij krijgt. We beoordelen een update altijd eerst op geschiktheid, zodat je alleen updates krijgt die waardevol zijn voor je website.

SEO-optimalisatie

SEO is geen kwestie van één keer en nooit meer. Sterker nog: als je wilt, kun je er iedere dag wel mee in de weer zijn. Bij byteffekt helpen we een doemscenario te voorkómen en zorgen we voor hogere rankings van jouw website. Jouw gras blijft groener - in dit geval hoger - dan bij de buren.

Algemene aanpassingen

Algemene aanpassingen zijn nodig om ervoor te zorgen dat jouw website goed en snel blijft werken. En dát is weer belangrijk voor de bezoekersaantallen op je website.

Extra opties

Het is ook mogelijk om iets weg te halen uit of toe te voegen aan je persoonlijke optimalisatie-abonnement van byteffekt. Wij vertellen je graag over onze (extra) opties en kunnen je zelfs gericht advies geven over de invulling van jouw onderhoudspakket.

Geen omkijken

Heb je jouw website bij ons in onderhoud? Dan heb je geen zorgen meer. Jij hebt nu alle tijd om de focus te verleggen naar zaken waar jij goed in bent.

Cases

Een WordPress website: altijd een goed idee

Bij byteffekt bouwen onze experts websites met WordPress. Dit is het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Alleen al hierom zouden we een geldige reden hebben om met WordPress in zee te gaan – eigenlijk: het web op te gaan. En toch hebben we ook een meer inhoudelijk argument ontdekt: WordPress wordt voortdurend op broncode gecontroleerd en verbeterd door ontwikkelaars van over de hele wereld. Dit leggen we je later wel eens uit, maar het komt erop neer dat een nieuwe beschikbare versie voor jouw website altijd beter zal zijn dan de huidige.     

Met WordPress hebben wij bovendien toegang tot meer dan 50.000 plug-ins en heel veel templates om voor jouw website uit te kiezen. Deze zijn ook nog eens allemaal geoptimaliseerd voor SEO. Kijk vooral zelf eens rond in deze heuse schatkamer, want jij vindt gegarandeerd wat aansluit bij jouw wensen. Die uitspraak durven we wel te doen. En anders maken we jouw website gerust ook op maat, want ook daar leent WordPress zich perfect voor.

Dit doen wij ook allemaal

Website onderhoud nodig? Wij geven hem een grote beurt!