fbpx

Online marketing Leeuwarden

Laat ons raden: je bent hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een online marketingbureau in de omgeving van Leeuwarden die jou kan helpen. Een bureau die jou alles uit handen neemt, of jou nét dat extra steuntje in de rug geeft. Hebben we gelijk? Zoek dan niet meer verder, want byteffekt is precies dat online marketingbureau dat je zoekt.

Wil je graag jouw bedrijf online tot een groot succes maken? Dan heb je daar flink wat tijd, energie en geld voor nodig. Tenzij je het uitbesteedt natuurlijk, dan hoef je er zelf geen tijd en energie in te steken. Scheelt weer! Jij bepaalt het doel en wij doen de rest, zoals het creëren van verschillende online marketing kanalen.

Online marketing in Leeuwarden? Byteffekt helpt je!

Meer merkbekendheid en vindbaarheid

Heb je nog maar weinig gedaan met online marketing? Begin dan eens met een (nieuwe) website laten maken en met het inrichten van je social media marketing. Dit zijn de eerste stappen naar meer bekendheid en het binden van klanten aan je merk. Wij helpen je graag met die stappen én met het bepalen van een online strategie.

Waarom byteffekt?

Ben je al bezig met online marketing, maar wil je graag meer vindbaarheid? Dan richten wij graag zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) voor je in. SEO zorgt voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten en SEA zorgt voor een hoge positie in de betaalde zoekresultaten. Het resultaat? Meer kliks en verkeer naar je website of landingspagina.

Full-service

Wij zijn een full-service online marketing bureau en kunnen al jouw online marketing oppakken

Brede expertise

We hebben een brede expertise in online marketing

Zekerheid

We gaan voor bewijsbare zekerheid

Zichtbaarheid

We rusten niet totdat jij online zichtbaarheid als resultaat hebt

Leads

We zorgen voor meer leads naar je website

Klantenbinding

We zorgen ervoor dat jij een betere klantenbinding krijgt

Gratis SEO- en SEA-scan

Ben je benieuwd hoe jouw website of adverterenties het op dit moment doen? Vraag bij ons een gratis SEO-scan of SEA-scan aan. Met de SEO-scan checken we je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes én afbeeldingen. De SEA-scan kijkt naar kwaliteit en relevantie van de advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?