70

70 Google Analytics

Google Analytics 4 (GA4) is dé tool voor inzicht in het gedrag van bezoekers van jouw website. Wanneer besluiten ze op de knoopknop te klikken of op welke pagina haken ze af? Essentiële informatie als je het optimale uit jouw website of webshop wilt halen. Wil jij alles leren over GA4 of wil je jouw analytische vaardigheden naar een hoger niveau tillen? In onze Google Analytics 4 (GA4) Training vertellen we je alles over Google wat jij wil weten. Deze training is op maat en vindt plaats op locatie in Heerenveen (of bij jou op kantoor).

Google Analytics cursus op maat

Met onze Google Analytics cursus op maat leer jij de gegevens in Google Analytics beter begrijpen, analyseren én vertalen in de praktijk. Google Analytics is de basis van online marketing. De informatie stelt je in staat om beslissingen te baseren op realtime cijfers en data van jouw eigen website. Tijdens deze cursus op maat gaan we uit van jouw kennis en ervaring en passen we ons daarop aan. Ben jij nog een beginner? Dan beginnen we bij het begin. Heb jij al een start gemaakt of wil je juist alles leren over de nieuwe interface en meetmethode van GA4? Dan duiken we daarin! 🏄🏻‍♀️ We passen de training met veel plezier aan op jouw niveau en wensen.

Met deze Google Analytics 4 (GA4) training heb jij alle kennis in huis om jouw website te optimaliseren

Accountinstellingen van GA4

We leggen je uit hoe je Google Analytics 4 correct instelt voor jouw bedrijf. Waar vind je welke gegevens en hoe zorg je voor een correcte meting.

Analyseren van je data

In GA4 zie je direct gevolgen van jouw online marketingactiviteiten. We bekijken de data, laten zien waar en hoe je deze kunt meten, interpreteren en analyseren.

Gebeurtenissen en conversies instellen

Door doelen in te stellen, kun je conversies meten. Het instellen van gebeurtenissen geeft je een meetpunt voor een bepaalde actie: we nemen het allemaal door.

Aangepaste rapporten maken

We geven je handige tips om zelf aangepaste rapporten te maken, zodat je jouw nieuwe inzichten overzichtelijk kunt delen.

E-commerce tracking instellen met Google Tag Manager

De beste manier om de prestaties van je webshop te volgen. Meer controle, flexibiliteit en efficiëntie 🤩

Google Analytics 4 voor beginners – dit zou eventueel ook weg kunnen

Wij passen de training aan op jouw niveau en wensen. De training GA4 is dus ook geschikt voor beginners. De cursus behandelt in dat geval de mogelijkheden van GA4 en we wijzen je de weg door alle mogelijkheden. Onze online marketingspecialisten die de training verzorgen, werken dagelijks met GA4 en weten daardoor precies de juiste route voor jou.

Dit doen wij ook allemaal

Alles leren over Google Analytics 4? Wij helpen je graag op weg!

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw