Partners

Om met energieke communicatie maximaal resultaat te behalen werken we samen met vele partijen. Natuurlijk, in de eerste plaats met onze opdrachtgevers. Maar ook met partnerbedrijven die met hun zelfontwikkelde online tools en platforms helpen ons werk nóg effectiever te maken.

microsoft

Bedrijven die zich voor dit programma van Microsoft aanmelden, profiteren van verschillende voordelen. Een van de pluspunten is dat Microsoft-technologie ondersteuning biedt voor allerlei technische oplossingen. Daarnaast geeft Microsoft Partner de aangesloten bedrijven mogelijkheden om gebruik te maken van divers marketingmateriaal en het volgen van opleidingen en cursussen. 

Google

Google Partner biedt bedrijven meerdere handige online producten aan om in te zetten voor hun marketing. Bij byteffekt werken onze SEO- en SEA-specialisten bijvoorbeeld veel met Google Ads en Google Analytics. Eerstgenoemde is een handig hulpmiddel voor effectief online adverteren en Analytics maakt resultaten meetbaar door online analyses uit te voeren.

chanable

Deze partner helpt ons om onder meer shoppingfeeds en advertenties te beheren vanaf één platform. Hiermee kunnen we jou helpen om jouw producten en diensten efficiënter en effectiever onder de aandacht te brengen – bijvoorbeeld via Google Shopping, Amazon en Bol.com – van potentiële afnemers.

feedbackcompany

De naam van dit softwarebedrijf zegt precies wat het doet: feedback en klanttevredenheid verzamelen, analyseren en verbeteren. Met dit platform kunnen wij voor jou inzicht krijgen in wat klanten waarderen én ontdekken waar eventuele verbeterpunten liggen.

AdCalls-Partnerbadge-Official-Partner-1-300x94-1

AdCalls is een Nederlands bedrijf dat zich specifiek richt op marketing in combinatie met telefonie. Zij brengen in samenwerking met ons onder meer alle telefonische conversies in kaart per gedraaide campagne en/of per telefoonnummer. Vervolgens laten ze zien hoe zowel het aantal conversies als je omzet kan worden verhoogd.

leadinfo

Dit softwareplatform helpt ons om jouw leadgeneratie te verbeteren. Oftewel: het zorgt voor inzicht in het gedrag van je websitebezoekers. Welke pagina’s bezoeken zij? Hoeveel tijd brengen ze hier door? Waar zoeken zij op? Leadinfo geeft antwoord met handige analysetools om zo alles uit je leads te halen en gerichter leads te genereren.

Energieke
communicatie

Wil je dat wij ook jou verder helpen?

Een team dat bedenkt

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw