47

47 Social Media Marketing

Horen wij het goed? Doe jij nog niet aan social media marketing? Laten we daar dan eens snel verandering in brengen! Want wie of waar je ook vraagt: bijna iedereen heeft wel een account op social mediaplatforms als Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, en vele andere. Het is dé plek waar jij jouw doelgroep kunt bereiken én overtuigen. Social media marketing zorgt bovendien voor een betere relatie met klanten, een betere klanttevredenheid, meer interactie, hogere betrokkenheid en meer verkoop. Klinkt als een idee, nietwaar?

Behaal succes met social media

Er is een goede online strategie voor nodig om jouw social media marketing tot een succes te maken. Jij wilt toch ook dezelfde engagement als de fans van AFC Ajax of heerlijke content creëren als Albert Heijn, waar alle mensen van smullen? We horen je al denken: ‘Bij byteffekt leggen ze de lat direct wel erg hoog’. Maar waarom ook niet? Wij hebben geen last van hoogtevrees. Bovendien weten onze specialisten wel raad met het creëren van een goede aanpak om jou online naar grotere hoogtes te brengen.

Het effekt van sterke social media marketing is verbazingwekkend: meer verkoop van producten en nog veel meer tevreden klanten.

Voordelen van social media marketing bij byteffekt

Strategie

We helpen jou aan een goede strategie voor je social media marketing. Eentje die scoort bij je doelgroep (en wie weet zelfs bij de oudjes). We houden hierbij goed voor ogen wat jij wilt bereiken.

Content creatie

Wij creëren en managen jouw content, zodat jij je kunt bezighouden met andere belangrijke zaken. Uiteraard stemmen we ons plan met jou af en ook presenteren we een contentkalender voor jouw bedrijf.

Social advertising

We verzorgen en beheren jouw social advertising en multi-channel campagnes. Noem jouw budget en wij regelen de rest. Zo makkelijk gaat dat bij ons.

Doe nu de gratis scan voor jouw social media

Niets is frustrerender dan iets wat niet werkt. Zit jij met je handen in het haar, omdat je met jouw social media marketing geen steek verder komt? Ga eerst voor een gratis social media scan en laat jouw Facebook-, Instagram- en LinkedIn-kanaal door byteffekt analyseren. Wij vertellen je graag waar jij in uitblinkt, wat beter kan en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Een kleine moeite voor ons en jij kunt weer een flinke stap vooruit zetten.

Dit doen wij ook allemaal

Opvallende social campagne nodig? Wij bereiken je doelgroep met een effektieve online strategie!

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw