40

40 Zoekwoorden analyse

Voel jij het aan je water? Of baseer je je bedrijfskeuzes graag op een intens en warm gevoel vanbinnen? Laat deze abstracte fundamenten maar achter je, want daar ga je echt niks aan hebben bij het optimaliseren van je website. Hou je vast, hier komt ons statement: wat jij nodig hebt – voordat je begint met pagina’s vullen – is een gedegen zoekwoorden analyse.

Na een zoekwoorden analyse weet jij welke woorden jouw website laten scoren

Een zoekwoorden analyse geeft inzicht in je doelgroep

Een goede analyse vooraf is nodig om de juiste zoekwoorden (keywords) voor je website te bepalen en je inzicht te geven in hoe, wat, waar en wanneer je doelgroep zoekt. Met andere woorden: zonder uit te gaan van zoekwoorden bedien je hooguit een verdwaalde voorbijganger. Bij byteffekt willen wij jouw doelgroep dolgraag leren kennen en weten waar we hen mee kunnen helpen. Door jou te helpen, helpen we hen: een win-winsituatie. Hoe wij dat voor elkaar? Daar doen we niet geheimzinnig over!

Een goede keywordanalyse door byteffekt

Een zoekwoorden analyse gaat over meer dan alleen het opzoeken van de juiste woorden die met jouw merk te maken hebben. Het is de bedoeling dat jij met die woorden weet te scoren en dus succes behaalt, toch? Bij byteffekt zetten we alles op alles om jou te helpen aan een sterke, vindbare website.

Goed onderzoek

Op basis van grondig onderzoek pikken wij dé woorden uit de zoekwoorden analyse die jou het meeste succes gaan opleveren. Onze SEO-specialisten kijken daarbij naar vier belangrijke factoren: zoekintentie, relevantie, concurrentie en zoekvolume.

Tools

Ahrefs, Neilpatel en Google zoekwoordplanner zijn de online hulpmiddelen die ons helpen de keywordanalyse te vormen.

Goede basis

We zorgen ervoor dat de analyse de basis vormt voor alle geschreven teksten op jouw website, zodat je content altijd relevant zal zijn voor je doelgroep.

Lange en korte zoekwoorden

We maken een overzicht van de beste long- en shorttail zoekwoorden. Waardoor je gevonden wordt door de juiste doelgroepen op het juiste moment.

Concurrentie analyse

We analyseren de concurrentie, zodat we nog meer resultaat uit jouw content kunnen halen.

SEO & SEA

Meer uit je analyse halen? We zorgen er ook voor dat jouw zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA) tiptop in orde zijn.

Waarom is een keywordanalyse nodig?

Wij zijn er vrij zeker van dat ook jij graag hoge ogen wilt gooien in de zoekmachines. Niet? Man, je weet niet wat je mist! Maar liefst 80% van alle internetgebruikers zet zoekmachines in om een product, dienst of website te vinden. Allemaal mogelijke websitebezoekers en potentiële klanten. Verover jij een hoge positie in Google? Tel uit je winst, want het optimaliseren van je website met behulp van een uitgebreide en relevante zoekwoorden analyse loont. Letterlijk.

Dit doen wij ook allemaal

Veelgezochte zoekwoorden nodig? Wij vinden ze voor je!

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw