Website laten maken Friesland

Wil jij een website laten maken en ben je op zoek naar een bureau in Friesland? Een sterke online aanwezigheid is essentieel voor bedrijven en merken. Voor startende ondernemers die nog hun stempel moeten drukken op de markt én voor gevestigde organisaties is byteffekt hét adres voor een goede website.

Weet jij het verschil tussen een website en een goede website? Dat is eigenlijk het verschil tussen een visitekaartje en een professionele website die volledig is afgestemd op de doelgroep. Een site die opvalt, goed gevonden wordt, leads en verkopen genereert. En natuurlijk met een inzicht in al die conversies. Als je een kwalitatieve website wilt laten maken in Friesland, dan weet byteffekt precies hoe je dat voor elkaar krijgt!

We hebben inmiddels veel ervaring als het gaat om het bouwen van websites en webshops voor allerlei opdrachtgevers. Denk aan namen zoals Zorggroep Liante, Plukon, European Aerosols, Okido, en Ford Sutherland – die hebben we allemaal geholpen met vette websites. Voor sommigen zijn we nog aan het bouwen, of zelfs weer aan het bouwen.

Nieuwe website laten maken in Friesland?

Wij zijn byteffekt, hét energieke communicatiebureau in de buurt van Friesland. We zitten in Heerenveen, centraal in Friesland. Wij bedenken, maken en optimaliseren energieke communicatie die raakt, pakt en beweegt. Wil je een goede website of webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, goed werkt bij je doelgroep en gebruiksvriendelijk is? Gemaakt door een websitebouwer in Friesland? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van jouw droomwebsite.

De voordelen van een website laten maken door byteffekt

Bij het bouwen van jouw website denken we natuurlijk aan jou en je merk, je doelgroep, je producten of diensten, maar ook aan de volgende dingen:

Doelgroep onderzoek

Wij zorgen ervoor dat je website in lijn is met de behoeften van je doelgroep. Wat spreekt hen aan? Welke strategie is het meest effectief voor jouw specifieke website?

Op maat

Jouw website is uniek, helemaal op maat gemaakt. Voor jou. Dat betekent ook snelheid en een goede SEO-optimalisatie.

Webdesign

We geven je website een professionele uitstraling met een aantrekkelijk ontwerp.

Responsive design

Of je 'm nou op een computer, tablet, of telefoon bekijkt, jouw website blijft soepel en mooi. Wij denken aan alle formaten en voorkeuren.

Resultaatgericht

We koppelen Google Analytics, zodat jij altijd ziet wat er op jouw website gebeurt. Resultaatgericht, maar ook handig voor optimalisaties.

Optimalisatie

We blijven alert op de nieuwste innovaties, waardoor jouw website altijd up-to-date en dynamisch blijft.

WordPress website laten maken Friesland

WordPress is het bekendste en meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS). Wij zijn WordPress expert, durven we inmiddels wel te zeggen. We zijn dan ook groot fan en bouwen vooral websites met behulp van dit platform. Daar hebben we een paar goede redenen voor:

  • WordPress is een goede en stevige basis. Dit komt doordat de broncode telkens wordt verbeterd door ontwikkelaars.

 

  • Er zijn duizenden plug-ins en goed gecodeerde en geoptimaliseerde templates. Zo kunnen wij een op maat gemaakte website voor jou maken. Als er nog geen plug-in of template bestaat die aansluit op jouw wensen, kunnen we dit voor jou maken.

 

  • Goede vindbaarheid door zoekmachines is een must voor een goede website. WordPress is goed leesbaar voor zoekmachines. En wil je zelf verbeteringen aanbrengen voor SEO? Dan zijn er genoeg plug-ins die je daarmee kunnen helpen, bijvoorbeeld de Yoast plug-in.

 

  • WordPress is heel gebruiksvriendelijk. Dankzij de website-editor, de thema’s en plug-ins hoef je geen enkele codetaal te leren of te schrijven om aanpassingen te doen. Het uploaden van nieuwe tekst, afbeeldingen of producten is zo goed als kinderspel. Lukt het je niet helemaal vanzelf? Volg dan onze WordPress training.

Zin in een les WordPress?

Als je niet voor elk klein probleempje met je website wilt bellen met ons, maar ook nog niet volledig vertrouwd bent met WordPress, overweeg dan deelname aan onze training! Tijdens onze WordPress-cursus richten we ons op de basisprincipes, zoals het toevoegen van pagina’s of blogs op eigen kracht. Daarnaast delen we handige trucs, bijvoorbeeld hoe bepaalde plug-ins functioneren. Hierdoor heb je zelf de volledige controle over je website.

Website laten maken Friesland: wie is byteffekt

Wij zijn een team van bijna 30 marketing- en communicatieprofessionals dat niets liever doet dan denken in oplossingen. Wij hebben allemaal een onuitputtelijke dosis creatieve energie en bekijken alles met een positieve blik, want dat stimuleert nieuwe, ándere ideeën en invalshoeken. Voor elke uitdaging is een slimme of efficiënte oplossing te verzinnen, dat is waar wij in geloven.

Waarom byteffekt?

Het is onze missie om merken en bedrijven te helpen bij het verwerven van een onderscheidende positie. Deze positie maken we zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Wij zetten hiervoor altijd alle mogelijke inzichten en middelen in en communiceren bij voorkeur 360 graden. Maar wil je alleen een nieuwe website laten bouwen? Ook goed. We kunnen alleen niet beloven dat we geen advies geven over andere marketing en communicatie gerelateerde onderwerpen. Als we eenmaal all-in gaan, dan zijn we moeilijk te stoppen. We dagen je uit 💪

All-in-one

Wij zijn het communicatiebureau in Friesland dat alles regelt. Heb je een vraag over communicatie of marketing? Kom maar op, we gaan er vol energie mee aan de slag.

Kennis in overvloed

Wij hebben specialisten voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Van SEO, SEA en social media tot webdesign en webdevelopment. Alles onder één dak!

Doelen halen

We gaan vol gas voor jouw doelen en geven niet op. We zijn serieus fanatiek, dus let's do this!

Wil jij een website laten maken in Friesland? Wij denken graag met je mee.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw