fbpx

Website laten maken Friesland

In een online wereld waar de websites je om de oren vliegen, is het belangrijk om op te vallen met jouw website. Wil jij een website laten maken in Friesland? byteffekt weet precies hoe je gaat scoren! Al jaren hebben we ervaring in het maken van websites en webshops voor verschillende klanten. Zo hebben we voor onder andere Zorggroep Liante, Okido en Ford Sutherland websites gemaakt. Daarom weten we precies wat ervoor nodig is om jouw website tot een groot succes te maken.

Nieuwe website laten maken in Friesland?

Wil je een website of webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, goed werkt bij je doelgroep en gebruiksvriendelijk is? Neem nu contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van jouw droomwebsite.

De voordelen van een website laten maken bij byteffekt

Wij houden bij de bouw van jouw website rekening met de volgende punten:

Doelgroep onderzoek

We stemmen jouw website af op jouw doelgroep en onderzoeken welke content het beste werkt voor jouw website.

Op maat

We maken jouw website op maat, dit zorgt voor snelheid en een goede SEO-optimalisatie.

Webdesign

We zorgen dat jouw website er vanaf de voorkant fantastisch uitziet met een professioneel webdesign.

Responsive design

We houden rekening met de mobielvriendelijkheid van jouw website. We kijken naar schaalbaarheid op verschillende apparaten.

Resultaatgericht

Wij koppelen en richten Google Analytics voor je in, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten van jouw website.

Optimalisatie

We houden de nieuwste technieken en innovaties nauwlettend in de gaten. Zo blijft jouw website altijd up-to-date.

Voordelen van een WordPress website laten maken

Je kunt een website in veel contentmanagementsystemen (CMS) bouwen. Toch is er één CMS die verreweg het bekendste is: WordPress. Ook wij maken voornamelijk websites in WordPress. Dit komt omdat het veel voordelen heeft:

  • WordPress is een goede en stevige basis. Dit komt doordat de broncode telkens wordt verbeterd door ontwikkelaars.

 

  • Er zijn duizenden plugins en goed gecodeerde en geoptimaliseerde templates. Zo kunnen wij een op maat gemaakte website voor jou maken. Ook als er nog geen plugin of template bestaat die aansluit op jouw wensen, kunnen we dit voor jou maken.

WordPress training volgen?

Logisch dat je zelf ook nog de touwtjes in handen wilt hebben als je een website hebt laten maken. Maar dat kan best lastig zijn als je niet thuis bent in de techniek waar jouw website in is gebouwd. Gelukkig is WordPress erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. In onze WordPress training leren we je dan ook handige tips en tricks, zoals het zelf toevoegen van pagina’s of blogberichten. Maar ook de uitleg en werking over bepaalde plug-ins komen aan bod. Zo behoud je zelf de controle.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?