fbpx

Zoekmachine Optimalisatie Friesland

Zoekmachine optimalisatie in Friesland nodig? Boven je concurrenten staan in de zoekresultaten van Google? Dat kan allemaal door middel van zoekmachine-optimalisatie. Simpel gezegd is dit het verbeteren (optimaliseren) van je website.

Zoekmachine-optimalisatie wordt ook wel gewoon SEO genoemd. Of SEO-optimalisatie. Of, in het Engels, Search Engine Optimization. Best verwarrend, al die namen. Maar eigenlijk betekenen ze hetzelfde en hebben ze allemaal hetzelfde doel: ervoor zorgen dat jouw website of webshop hoger in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google komt te staan. En dat heeft een aantal voordelen.

Betere rankings door zoekmachine marketing

Wil je ook scoren? Vraag het dan aan onze zoekmachine specialisten. In Friesland hebben wij namelijk al vele klanten geholpen aan hogere posities in Google. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie. Door een SEO quick-scan te maken van jouw website kunnen we kijken wat goed gaat en wat minder goed gaat. Op deze manier 

Ook bovenaan Google staan? Door deze factoren gaat het lukken

Grote kans dat je nu graag je best wilt doen om een plek bovenaan Google te bemachtigen. Maar hoe pak je dit aan? Nou, deze factoren zorgen voor een goede positie in de zoekmachines:

  • Juiste techniek van je website;
  • Het plaatsen van relevante content;
  • Gebruiksvriendelijkheid, zoals de laadsnelheid van je website;
  • Linkbuilding, oftewel het hebben van genoeg externe links;
  • Duidelijke en platte websitestructuur;
  • Mobielvriendelijke website;
  • Juiste gebruik van keywords (zoekwoorden) in de tekst.

Waarom byteffekt?

En dan zijn er nog talloze andere elementen die jouw plaats in de ranking van zoekmachines positief (of negatief) beïnvloeden. We hebben niet gezegd dat zoekmachine-optimalisatie makkelijk is, maar wij kunnen wel een poging doen om het voor jou makkelijker te maken. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe jouw website op dit moment scoort op zoekmachinevriendelijkheid? Vraag dan onze gratis SEO-scan aan. Mocht je SEO-optimalisatie zelf veel te ingewikkeld vinden en wil je dit het liefste uitbesteden, ook dan helpen we je met alle liefde.

Vindbaarheid

Je verbetert de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google en Bing.

Meer bezoekers

Hoe hoger je in de zoekresultaten van zoekmachines staat, hoe meer clicks je krijgt. Oftewel: meer bezoekers voor jouw website.

Google Ads

We richten de content af op jouw doelgroep, zodat je mensen kunt raken en aan je kunt binden.Je hoeft minder geld te pompen in Google Ads (SEA), want een goede SEO-strategie zorgt voor meer zichtbaarheid.

Betrouwbaar

Google vindt de websites die hoger in zoekmachines scoren betrouwbaarder. Investeer je dus flink in SEO, dan zul je sneller Google als vriend hebben.

Kosteloos

SEO zelf doen is gratis en ook de clicks zijn kosteloos. Het kost alleen veel tijd en doorzettingsvermogen.

Meetbaar

Benieuwd naar het effect van al jouw SEO-inspanningen? Goed nieuws, want SEO is goed meetbaar. Dit zorgt ervoor dat je kunt bijsturen waar dat nodig is.

Gratis SEO- en SEA-scan

Ben je benieuwd hoe jouw website of adverterenties het op dit moment doen? Vraag bij ons een gratis SEO-scan of SEA-scan aan. Met de SEO-scan checken we je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes én afbeeldingen. De SEA-scan kijkt naar kwaliteit en relevantie van de advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?