16

16 Webdevelopment

Een eenvoudige website in elkaar flansen: iedereen kan het. Nou ja, bijna dan. Dat komt door de toegankelijkheid van webdevelopment. Op het wereldwijde web zijn tal van online websitemakers te vinden; zij hebben de meeste benodigdheden voor het inrichten van jouw eigen website al voorgekauwd. Even kort herkauwen nog, vervolgens doorslikken en jouw website staat! Simpel, toch? Maar dat maakt hem nog niet per se strategisch en effectief. Daar is toch wel wat meer – lees: véél meer – voor nodig.

Jouw webdevelopment tot in de puntjes verzorgd

We weten dat tevreden zijn met een simpele website maar van korte duur is. Geloof ons: je hebt de kurk nog niet van de fles geplopt of de eerste kanttekeningen worden al geplaatst. Geeft jouw website je merk wel écht weer? Voldoet de website wel aan de regels van het web en van mobiele apparaten? En, misschien wel het belangrijkste: levert het op waar je op hoopte? Oef, nee! Laat het bouwen van jouw website of webshop dan over aan byteffekt. Wij houden rekening met jouw wensen én het te behalen resultaat.

Uitstekend webdevelopment werkt twee kanten op: jou dolenthousiast maken en jouw website helpen resultaat te behalen.

Webdevelopment door byteffekt levert meerwaarde op

Bij byteffekt werken strategen, designers, UX-experts en front- en backend developers. Dat klinkt als een hoogdravend zooitje geleerden, maar het zijn ‘gewoon’ mensenmensen met koppiekoppie voor alles wat met webdevelopment te maken heeft. Zij helpen jou graag bij het maken van een steengoede website of het bouwen van een winstgevende webshop. Bij ons krijg je het complete pakket: een WordPress-website of -webshop die effectief is én blijft. En dat heeft veel voordelen.

Goed onderzoek

We zorgen ervoor dat jouw website of webshop tot in de puntjes werkt en vindbaar is voor Google. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Daar kunnen we heel duidelijk over zijn: onderzoek doen!

Merkidentiteit

Wij maken een website of webshop die past bij de identiteit van jouw merk. Dit zorgt ervoor dat je dit uitstraalt naar jouw websitebezoekers.

Doelgroep

We zorgen ervoor dat alles is afgestemd op jouw doelgroep. Het voordeel hiervan is dat jouw doelgroep zich sneller aangesproken voelt en zich sneller bindt met jouw merk.

Responsive

Jouw website wordt zonder twijfel ook veelvuldig bekeken op mobiele apparaten. Daarom denken wij goed na over schaalbaarheid en maken we van jouw website ook een mobielvriendelijk type (responsive). Eentje die geen halve afbeeldingen of te lange teksten toont.

Snelheid

Wij maken jouw website of webshop zo snel dat zelfs je websitebezoekers verrast zijn.

Google Analytics

Bovenstaande punten zie jij natuurlijk allemaal graag gebeuren. Je hebt er echter pas iets aan als je weet wat het effect is. Daarom meten wij voortdurend of jouw website of webshop goed gevonden wordt. Waar nodig optimaliseren we de website om meer resultaat te behalen. Dat doen we met Google Analytics.

Voordelen van een WordPress-website

Voor webdevelopment maken we gebruik van WordPress. En daar hebben wij zo onze redenen voor. Dit contentmanagementsysteem (CMS) heeft een aantal voordelen:
  • WordPress is wereldwijd de meest gebruikte CMS voor websites.
  • WordPress is als de complete inhoud onder een motorkap, waar monteurs naar kunnen kijken. En met monteurs bedoelen we écht alle webontwikkelaars van over de hele wereld, want dit CMS is openbaar toegankelijk, te toetsen en te testen. Zo kunnen fouten in de broncode snel opgemerkt en doorgegeven worden, zonder dat Jan en alleman eraan kan sleutelen. Kortom: WordPress geeft ruimte voor controle en verbetering; een stevige basis voor jouw website.
  • Dit CMS geeft ons – jou ook dus – 000 (!) plug-ins en heel veel voor SEO geoptimaliseerde gecodeerde templates. Een hele mond vol, als het snoepgoed zou zijn. Zo zien onze webdevelopers het trouwens wel, want met deze eindeloze opties kunnen zij een op maat gemaakte website voor je bouwen die helemaal gericht is op jouw bedrijf, wensen en ideeën. Staat de gewenste plug-in of template er niet tussen? Dan maken we er toch één speciaal voor jou?! Onze webdevelopers helpen je graag!

Aan de slag met webdevelopment

Kun jij écht niet meer wachten om aan de slag te gaan met webdevelopment? Creëer dan samen met byteffekt snel een slimme, doordachte en zoekmachinevriendelijke website. Samen kijken we naar jouw wensen en doelstellingen. Onze specialisten ontwikkelen vervolgens een krachtig concept en een adembenemend design. Past dit helemaal in jouw straatje? Dan bouwen wij de website lanceerklaar met WordPress. En onthoud: wij laten pas los als jij tevreden bent!

Sta jij ook te popelen om jouw website een flinke upgrade te geven? Neem dan gerust contact met ons op!

Dit doen wij ook allemaal

Webdevelopment nodig? Wij ontwikkelen een sterke website of webshop!

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw