fbpx
90

90 WordPress training

Je hebt vast wel eens van WordPress gehoord: het is het bekendste en meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld. Ook is het een goede en stevige basis voor jouw website. Daarnaast zijn er nóg meer voordelen om WordPress te kiezen als basis voor jouw website. Bijvoorbeeld omdat er duizenden plug-ins en templates zijn waar je uit kunt kiezen, waardoor je altijd een website kunt krijgen die voldoet aan al jouw wensen. Ben je nog niet helemaal thuis in WordPress, maar wil je wel meer leren? Volg dan onze WordPress training

Ontdek ’s werelds meest bekende en gebruikte contentmanagementsysteem (CMS). Zo, dat is een hele mond vol. Leuk woord voor Galgje, dus onthoudt hem. Maar als we je zeggen dat dit over WordPress gaat, dan begint er vast wel een lampje te branden. Met WordPress als CMS kun je alle kanten uit met jouw website, zodat deze altijd aan je wensen gaat voldoen. Duizenden plug-ins en templates heb jij voor het uitkiezen! Zegt dit jou helemaal niks? Geen zorgen, want wij kunnen je hier alles over vertellen tijdens een WordPress-training.   

Onze WordPress training gaat jou verder helpen succesvol te zijn op internet

Een WordPress-training van byteffekt? Dit behandelen we!

WordPress introductie

We maken je wegwijs in de wondere wereld van WordPress en jij zult zien dat het bijhouden van je eigen website best eenvoudig is.

Pagina’s maken

Wij leren je hoe je pagina’s kunt dupliceren en nieuwe kunt maken. Hoe maak je nieuwe blokken aan en hoe plaats je daar vervolgens content in?

Website onderhoud

Hoe optimaliseer je je website voor SEO? En hoe kun je plug-ins updaten? Dit zijn belangrijke vragen voor het onderhouden van je website. Wij delen graag de antwoorden met jou.

Tips & tricks

Om je website goed te kunnen onderhouden, moet je met veel dingen rekening houden. Wij vertellen je alle tips & tricks omtrent websiteonderhoud.

Cases

Dit doen wij ook allemaal

Leerzame WordPress training nodig? Wij vullen hem voor je in!