SEO bureau Heerenveen

Op zoek naar een SEO bureau in Heerenveen? Dan ben je bij byteffekt aan het juiste adres! Onze SEO specialisten hebben jarenlang ervaring en weten precies hoe we jou met behulp van SEO omhoog krijgen in de zoekresultaten.

Boven je concurrenten staan in de zoekresultaten van Google? Dat kan met behulp van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Dit is het verbeteren (optimaliseren) van je website, waardoor zoekmachines beter begrijpen wat je te bieden hebt en jou een hogere waardering geven (lees: hoger plaatsen binnen de zoekresultaten).

Zoekmachine-optimalisatie wordt ook wel gewoon SEO genoemd. Of SEO-optimalisatie. Of, in het Engels, Search Engine Optimization. Al die namen betekenen hetzelfde én hebben hetzelfde doel: ervoor zorgen dat jouw website of webshop hoger in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google of Bing komt te staan.

Wat doet een SEO bureau?

Om beter vindbaar te zijn met jouw website, zijn er een aantal zaken die kunnen worden aangepakt. Wij optimaliseren jouw website op basis van relevante zoekwoorden. Welke dat zijn, onderzoeken onze SEO specialisten natuurlijk eerst. Vervolgens creëren we pagina’s en content op basis van die zoekwoorden, maar ook de technische aspecten en backlinks van jouw website brengen we in kaart. Vervolgens gaan we die optimaliseren en waar nodig uitbreiden. Of we voorzien je van advies op dat gebied, zodat je zelf aan de slag kan. De optimalisaties zorgen ervoor dat je website gebruiksvriendelijker wordt voor de gebruikers en meer waarde te bieden heeft voor gebruiker én zoekmachine.

SEO bureau Heerenveen voor betere rankings

Wil je ook beter scoren in Google en/of Bing? Vraag het dan aan onze zoekmachinespecialisten. Vanachter ons bureau in Heerenveen hebben wij namelijk al veel klanten geholpen aan hogere posities in Google. Door een SEO quick-scan te maken van jouw website kunnen we kijken wat goed gaat en wat minder goed gaat.

Ook bovenaan Google staan? Dat gaat lukken!

Grote kans dat je nu graag je best wilt doen om een plek bovenaan Google te bemachtigen. Maar hoe pak je dit aan? Nou, deze factoren zorgen voor een goede positie in de zoekmachines:

  • Juiste techniek van je website;
  • Relevante en waardevolle content plaatsen;
  • Gebruiksvriendelijkheid, zoals de laadsnelheid van je website;
  • Linkbuilding, oftewel het hebben van genoeg externe links;
  • Duidelijke en platte websitestructuur;
  • Mobielvriendelijke website;
  • Correct gebruik van keywords (zoekwoorden) in de tekst.

SEO uitbesteden?

Er zijn nog talloze andere elementen die jouw plaats in de ranking van zoekmachines positief (of negatief) beïnvloeden. Zoekmachine-optimalisatie is niet makkelijk, dat hebben we je ook nooit beloofd ;-). Maar wij kunnen het jou wel makkelijker maken. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe jouw website op dit moment scoort op zoekmachinevriendelijkheid? Vraag dan onze gratis SEO-quickscan aan. Mocht je SEO-optimalisatie zelf veel te ingewikkeld vinden en wil je dit het liefste uitbesteden, ook dan helpen we je met alle energie!

Vindbaarheid

Je verbetert de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google en Bing

Meer bezoekers

Hoe hoger je in de zoekresultaten van zoekmachines staat, hoe meer clicks je krijgt. Oftewel: meer bezoekers voor jouw website

Google Ads

We richten de content af op jouw doelgroep, zodat je mensen kunt raken en aan je kunt binden. Je hoeft minder geld te investeren in Google Ads (SEA), want een goede SEO-strategie zorgt voor meer en betere zichtbaarheid

Betrouwbaar

Google vindt de websites die hoger in zoekmachines scoren betrouwbaarder. Investeer je dus flink in SEO, dan ziet Google jou als betrouwbare vriend en dat is gunstig

Kosteloos

SEO zelf doen is gratis en ook de clicks zijn kosteloos. Het kost je alleen veel tijd en doorzettingsvermogen. Uitbesteden is gemakkelijk!

Meetbaar

Benieuwd naar het effect van al jouw SEO-inspanningen? Goed nieuws, want SEO is goed meetbaar. Dit zorgt ervoor dat je kunt bijsturen waar dat nodig is

Gratis SEO- en SEA-scan

Ben je benieuwd hoe jouw website of advertenties het op dit moment doen? Vraag bij ons een gratis SEO-scan of SEA-scan aan. Met de SEO-scan checken we je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes én afbeeldingen. De SEA-scan kijkt naar kwaliteit en relevantie van de advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s.

SEO bureau Heerenveen: wie is byteffekt

Wij zijn een team van bijna 30 marketing- en communicatieprofessionals dat niets liever doet dan denken in oplossingen. Wij hebben allemaal een onzichtbare roze bril op en bekijken alles met een positieve blik, want dat levert energie op en stimuleert nieuwe ideeën en invalshoeken. Voor elke uitdaging is een slimme of efficiënte oplossing te verzinnen, dat is waar wij in geloven.

Waarom byteffekt?

Het is onze missie om merken en bedrijven te helpen bij het verwerven van een onderscheidende positie. Deze positie maken we zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Wij zetten hiervoor altijd alle mogelijke inzichten en middelen in en communiceren bij voorkeur 360 graden. Maar wil je alleen een nieuwe website laten bouwen? Ook goed. We kunnen alleen niet beloven dat we geen advies geven over andere marketing gerelateerde onderwerpen.

Full-service

Wij zijn een full-service communicatiebureau in Friesland. Voor elke communicatie- of marketingvraagstuk kun je bij ons terecht, wij zetten er graag onze tanden in.

Brede expertise

Wij hebben specialisten voor elke tak van de marketing- en communicatiesport. Van SEO, SEA en social media tot webdesign en web-development. Alles onder 1 dak dus!

Resultaatgericht

Wij gaan full focus aan het werk voor jouw doelstellingen en die gaan we realiseren ook. Daarin zijn we bloedfanatiek!

SEO en SEA training volgen?

Met onze SEO en SEA training stomen wij jou klaar om aan de slag te gaan met SEO en SEA. We leren je hoe je een zoekwoordenanalyse maakt, welke tools je nodig hebt en waarop je moet letten. Het verschil tussen on-page en off-page SEO leggen onze specialisten uit en ook delen ze hun tips, tricks en tools voor SEA met je. Zo houd je zelf de touwtjes van jouw SEO en SEA in handen.

Bekijk onze cases

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw