SEO bureau Leeuwarden

Zoek jij naar een SEO bureau in de buurt van Leeuwarden? Say no more! Wij zijn byteffekt en wij kunnen jou helpen om jou sky high te krijgen in de zoekresultaten. Dat doen we door jouw website te optimaliseren (SEO), waardoor de vindbaarheid verbetert en meer mensen jouw website aanklikken.

Als je zoekmachine-optimalisatie (SEO) goed toepast, zorgt het ervoor dat je boven je concurrenten terecht komt in Google. SEO is het verbeteren (optimaliseren) van je website, waardoor zoekmachines beter begrijpen wat je te bieden hebt en jou een hogere waardering geven.

 

Zoekmachine-optimalisatie wordt ook wel gewoon SEO genoemd. Of SEO-optimalisatie. Of, in het Engels, Search Engine Optimization. Al die namen betekenen hetzelfde Γ©n hebben hetzelfde doel: ervoor zorgen dat jouw website of webshop hoger in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google of Bing komt te staan.

Wat doet een SEO bureau?

Om de vindbaarheid van je website te verbeteren, zijn er verschillende aspecten die aangepakt kunnen worden. Wij richten ons op de optimalisatie van je website door het gebruik van relevante zoekwoorden. Onze SEO-specialisten voeren eerst een grondig onderzoek uit om de meest geschikte zoekwoorden te bepalen. Daarna ontwikkelen we pagina’s en content op basis van deze zoekwoorden. Ook brengen we de technische aspecten en backlinks van je website in kaart. Deze elementen worden vervolgens geoptimaliseerd en indien nodig uitgebreid. Ook voor een flinke dosis advies ben je bij byteffekt aan het juiste adres. Daarmee kun je zelf aan de slag met je SEO. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijkere website voor bezoekers en betere vindbaarheid voor zoekmachines.

SEO bureau Leeuwarden voor betere rankings

Wil je ook beter scoren in Google en/of Bing? Vraag het dan aan onze zoekmachinespecialisten. Vanuit ons kantoor in de buurt van Leeuwarden hebben wij namelijk al veel klanten geholpen aan hogere posities in Google. Door een SEO quick-scan te maken van jouw website kunnen we kijken wat goed gaat en wat minder goed gaat.

Ook bovenaan Google staan? Dat gaat lukken!

Hoe dan, vraag je jezelf misschien af. Want bovenaan Google prijken met jouw website, dat is natuurlijk dΓ© droom. Wat je kunt doen voor een goede positie in de zoekmachines:

  • Zorg dat de techniek van je website in orde is;
  • Plaats content die relevant en waardevol is;
  • Zorg voor gebruiksvriendelijkheid, bijvoorbeeld een snelle laadtijd van je website;
  • Werk aan linkbuilding, oftewel zorg voor voldoende externe links;
  • Houd een duidelijke en overzichtelijke websitestructuur aan;
  • Zorg ervoor dat je website ook goed werkt op mobiele apparaten;
  • Gebruik zoekwoorden op de juiste manier in je tekst.

SEO uitbesteden?

Er zijn nog allerlei andere factoren die van invloed kunnen zijn op hoe hoog (of laag) je verschijnt in de zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachine-optimalisatie is geen eenvoudige klus, dat hebben we nooit beweerd ;-). Maar we kunnen het wel een stukje gemakkelijker voor je maken. Wil je bijvoorbeeld weten hoe jouw website momenteel scoort op zoekmachinevriendelijkheid? Vraag dan gewoon onze gratis SEO-quickscan aan. En als je zelf vindt dat SEO-optimalisatie te ingewikkeld is en je het liever uitbesteedt, dan helpen we je met alle plezier!

Vindbaarheid

Je verbetert de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google en Bing

Meer bezoekers

Hoe hoger je in de zoekresultaten van zoekmachines staat, hoe meer clicks je krijgt. Oftewel: meer bezoekers voor jouw website

Google Ads

We richten de content af op jouw doelgroep, zodat je mensen kunt raken en aan je kunt binden. Je hoeft minder geld te investeren in Google Ads (SEA), want een goede SEO-strategie zorgt voor meer en betere zichtbaarheid

Betrouwbaar

Google vindt de websites die hoger in zoekmachines scoren betrouwbaarder. Investeer je dus flink in SEO, dan ziet Google jou als betrouwbare vriend en dat is gunstig

Kosteloos

SEO zelf doen is gratis en ook de clicks zijn kosteloos. Het kost je alleen veel tijd en doorzettingsvermogen. Uitbesteden is gemakkelijk!

Meetbaar

Benieuwd naar het effect van al jouw SEO-inspanningen? Goed nieuws, want SEO is goed meetbaar. Dit zorgt ervoor dat je kunt bijsturen waar dat nodig is

Gratis SEO- en SEA-scan

Wil je weten hoe jouw website of advertenties presteren op dit moment? Vraag gerust een gratis SEO-scan of SEA-scan bij ons aan. Met de SEO-scan controleren we aspecten zoals laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes en afbeeldingen op je website. De SEA-scan bekijkt de kwaliteit en relevantie van je advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s.

SEO bureau Leeuwarden: wie is byteffekt

Wij zijn een team van bijna 30 marketing- en communicatieprofessionals dat niets liever doet dan denken in oplossingen. Wij hebben allemaal een onzichtbare roze bril op en bekijken alles met een positieve blik, want dat levert energie op en stimuleert nieuwe ideeΓ«n en invalshoeken. Voor elke uitdaging is een slimme of efficiΓ«nte oplossing te verzinnen, dat is waar wij in geloven.

Waarom byteffekt?

Het is onze missie om merken en bedrijven te helpen bij het verwerven van een onderscheidende positie. Deze positie maken we zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Wij zetten hiervoor altijd alle mogelijke inzichten en middelen in en communiceren bij voorkeur 360 graden. Maar wil je alleen een nieuwe website laten bouwen? Ook goed. We kunnen alleen niet beloven dat we geen advies geven over andere marketing gerelateerde onderwerpen.

Full-service

Wij zijn een full-service communicatiebureau in Friesland. Voor elke communicatie- of marketingvraagstuk kun je bij ons terecht, wij zetten er graag onze tanden in.

Brede expertise

Wij hebben specialisten voor elke tak van de marketing- en communicatiesport. Van SEO, SEA en social media tot webdesign en web-development. Alles onder 1 dak dus!

Resultaatgericht

Wij gaan full focus aan het werk voor jouw doelstellingen en die gaan we realiseren ook. Daarin zijn we bloedfanatiek!

SEO en SEA training volgen?

Met onze SEO en SEA training stomen wij jou klaar om aan de slag te gaan met SEO en SEA. We leren je hoe je een zoekwoordenanalyse maakt, welke tools je nodig hebt en waarop je moet letten. Het verschil tussen on-page en off-page SEO leggen onze specialisten uit en ook delen ze hun tips, tricks en tools voor SEA met je. Zo houd je zelf de touwtjes van jouw SEO en SEA in handen.

Bekijk onze cases

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw