Website laten maken Leeuwarden

Wat maakt nou eigenlijk het verschil tussen een website en een geweldige website? Denk aan de eerste als een soort online visitekaartje. Maar de tweede? Die is als een feestje voor jouw doelgroep, eentje die opvalt, leads en verkopen in de wacht sleept, én je een kijkje geeft in wat er allemaal op die site gebeurt. Dus, als je een top-notch website wilt laten maken in Leeuwarden, dan weet byteffekt precies hoe je dat voor elkaar krijgt!

We hebben flink wat jaartjes op de teller als het gaat om het bouwen van websites en webshops voor allerlei opdrachtgevers. Denk aan namen zoals Zorggroep Liante, Plukon, European Aerosols, Okido, en Ford Sutherland – die hebben we allemaal geholpen met vette websites. Dus als je wilt dat jouw site een knaller wordt, dan weten wij wel hoe dat moet.

Nieuwe website laten maken in Leeuwarden?

Wij zijn byteffekt, hét energieke communicatiebureau in de buurt van Leeuwarden. We zitten in Heerenveen, aan de Leeuwarderstraatweg. Bijna Leeuwarden dus 😉 Wij bedenken, maken en optimaliseren energieke communicatie die raakt, pakt en beweegt. Wil je een goede website of webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, goed werkt bij je doelgroep en gebruiksvriendelijk is? Gemaakt door een bureau bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van jouw droomwebsite.

Voordelen van een WordPress website laten maken

Er zijn heel wat contentmanagementsystemen (CMS) waarmee je een website in elkaar kunt zetten. Veruit het bekendste en meest gebruikte is toch wel WordPress. Wij zijn ook groot fan en bouwen vooral websites met behulp van dit platform. En waarom? Nou, hier zijn een paar goede redenen:

  • WordPress is een goede en stevige basis. Dit komt doordat de broncode telkens wordt verbeterd door ontwikkelaars.

 

  • Er zijn duizenden plug-ins en goed gecodeerde en geoptimaliseerde templates. Zo kunnen wij een op maat gemaakte website voor jou maken. Als er nog geen plug-in of template bestaat die aansluit op jouw wensen, kunnen we dit voor jou maken.

 

  • Goede vindbaarheid door zoekmachines is een must voor een goede website. WordPress is goed leesbaar voor zoekmachines. En wil je zelf verbeteringen aanbrengen voor SEO? Dan zijn er genoeg plug-ins die je daarmee kunnen helpen, bijvoorbeeld de Yoast plug-in.

 

  • WordPress is heel gebruiksvriendelijk. Dankzij de website-editor, de thema’s en plug-ins hoef je geen enkele codetaal te leren of te schrijven om aanpassingen te doen. Het uploaden van nieuwe tekst, afbeeldingen of producten is zo goed als kinderspel. Lukt het je niet helemaal vanzelf? Volg dan onze WordPress training.

 

Zin in een lesje WordPress?

Wil je ons niet bellen voor elke kleine hobbel in je website, maar weet je ook nog niet precies alles van WordPress? Doe dan mee met onze training! Tijdens onze WordPress-les leren we je de basics, zoals hoe je zelf pagina’s of blogs toevoegt. En we delen ook handige trucjes, zoals hoe bepaalde plug-ins werken. Zo heb jij zelf de touwtjes in handen.

Waarom byteffekt?

Het is onze missie om merken en bedrijven te helpen bij het verwerven van een onderscheidende positie. Deze positie maken we zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Wij zetten hiervoor altijd alle mogelijke inzichten en middelen in en communiceren bij voorkeur 360 graden. Maar wil je alleen een nieuwe website laten bouwen? Ook goed. We kunnen alleen niet beloven dat we geen advies geven over andere marketing gerelateerde onderwerpen.

All-in-one

Wij zijn een communicatiebureau in Friesland dat alles regelt. Heb je een vraag over communicatie of marketing? Kom maar op, we gaan er vol energie mee aan de slag

Kennis in overvloed

Bij ons hebben we experts voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Van SEO, SEA en social media tot webdesign en webdevelopment. Alles onder één dak!

Doelen halen

We duiken volle bak in jouw doelen en we gaan ze ook nog waarmaken. We zijn serieus fanatiek, dus let's do this!

Wil jij een website laten maken in Leeuwarden? Wij denken graag
met je mee (vanuit Heerenveen, dat wel…).

Bekijk onze cases

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw