Website laten maken Sneek

Wat is het verschil tussen een website en een goede website? Bij de eerste heb je een website vergelijkbaar met een visitekaartje. Bij de tweede heb je een website waar jouw doelgroep blij van wordt, die goed gevonden wordt, die werkt omdat je leads en/of verkopen binnenhaalt en bovendien inzicht geeft in wat er op die website gebeurt. Wil jij een goede website laten maken in Sneek? Wij van byteffekt weten precies hoe je dat doet!

Wij hebben jaren ervaring in het maken van websites en webshops voor verschillende klanten. Zo hebben we voor onder andere Zorggroep Liante, Plukon, European Aerosols, Okido en Ford Sutherland websites gemaakt. Wij weten precies wat er nodig is om jouw website tot een goede website met groot succes te maken.

Nieuwe website laten maken in Sneek?

Wij zijn byteffekt, hΓ©t energieke communicatiebureau in de omgeving van Sneek. Wij bedenken, maken en optimaliseren energieke communicatie die raakt, pakt en beweegt. Wil je een goede website of webshop die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, goed werkt bij je doelgroep en gebruiksvriendelijk is? Gemaakt door een bureau bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van jouw droomwebsite.

De voordelen van een website laten maken door byteffekt

Wij houden bij de bouw van jouw website rekening met de volgende punten:

Doelgroep onderzoek

We stemmen jouw website af op jouw doelgroep en onderzoeken welke content het beste werkt voor jouw website

Op maat

We maken jouw website op maat, dit zorgt voor snelheid en een goede SEO-optimalisatie

Webdesign

We zorgen dat jouw website er vanaf de voorkant fantastisch uitziet met een professioneel webdesign

Responsive design

We houden rekening met de mobielvriendelijkheid van jouw website. We kijken naar schaalbaarheid op verschillende apparaten

Resultaatgericht

Wij koppelen en richten Google Analytics voor je in, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten van jouw website

Optimalisatie

We houden de nieuwste technieken en innovaties nauwlettend in de gaten. Zo blijft jouw website altijd up-to-date

Waarom een WordPress website laten maken

Er bestaan veel contentmanagementsystemen (CMS) waarin je een website kunt (laten) bouwen. Toch is er één CMS die verreweg het bekendste en meest gebruikt is: WordPress. Ook wij maken voornamelijk websites in WordPress. Dit komt omdat het veel voordelen heeft:

  • WordPress is een goede en stevige basis. Dit komt doordat de broncode telkens wordt verbeterd door ontwikkelaars.

Β 

  • Er zijn duizenden plug-ins en goed gecodeerde en geoptimaliseerde templates. Zo kunnen wij een op maat gemaakte website voor jou maken. Als er nog geen plug-in of template bestaat die aansluit op jouw wensen, kunnen we dit voor jou maken.

Β 

  • Goede vindbaarheid door zoekmachines is een must voor een goede website. WordPress is goed leesbaar voor zoekmachines. En wil je zelf verbeteringen aanbrengen voor SEO? Dan zijn er genoeg plug-ins die je daarmee kunnen helpen, bijvoorbeeld de Yoast plug-in.

Β 

  • WordPress is heel gebruiksvriendelijk. Dankzij de website-editor, de thema’s en plug-ins hoef je geen enkele codetaal te leren of te schrijven om aanpassingen te doen. Het uploaden van nieuwe tekst, afbeeldingen of producten is zo goed als kinderspel. Lukt het je niet helemaal vanzelf? Volg dan onze WordPress training.

Website bouwer Sneek: wie is byteffekt?

Wij zijn een team van bijna 30 marketing- en communicatieprofessionals dat niets liever doet dan denken in oplossingen. Wij hebben allemaal een onzichtbare roze bril op en bekijken alles met een positieve blik, want dat levert energie op en stimuleert nieuwe ideeΓ«n en invalshoeken. Voor elke uitdaging is een slimme of efficiΓ«nte oplossing te verzinnen, dat is waar wij in geloven.

Waarom byteffekt?

Het is onze missie om merken en bedrijven te helpen bij het verwerven van een onderscheidende positie. Deze positie maken we zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Wij zetten hiervoor altijd alle mogelijke inzichten en middelen in en communiceren bij voorkeur 360 graden. Maar wil je alleen een nieuwe website laten bouwen? Ook goed. We kunnen alleen niet beloven dat we geen advies geven over andere marketing gerelateerde onderwerpen.

Full-service

Wij zijn een full-service communicatiebureau in Friesland. Voor elke communicatie- of marketingvraagstuk kun je bij ons terecht, wij zetten er graag onze tanden in

Brede expertise

Wij hebben specialisten voor elke tak van de marketing- en communicatiesport. Van SEO, SEA en social media tot webdesign en webdevelopment. Alles onder 1 dak dus!

Resultaatgericht

Wij gaan full focus aan het werk voor jouw doelstellingen en die gaan we realiseren ook. Daarin zijn we bloedfanatiek!

Op zoek naar een website bouwer in Sneek? Wij denken graag met je mee.

Bekijk onze cases

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw