Online marketing Friesland

Een energiek, positief en professioneel marketingbureau in Friesland dat alles op alles zet om jouw online doelen te halen? Yes, je bent bij byteffekt aan het juiste adres! Online marketing met SEO, SEA, social media: het heeft voor ons geen geheimen meer. Hoewel we inmiddels zijn uitgegroeid tot een fullservice communicatiebureau, is online marketing nog steeds ons favoriete vakgebied! Wij helpen je graag bij het online binden van je klanten, het vergroten van jouw bereik en vervolgens het optimaliseren.

Onderscheidend met online marketing in Friesland

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Friesland dat jouw bedrijf naar grote hoogtes kan tillen? Dat laten de online marketeers van byteffekt zich geen twee keer zeggen! Wij zijn jouw one-stop-shop voor alle online marketingbehoeften.

Online marketing is een vak apart. Het verandert vaak, waardoor je dusdanig veel kennis van het vak moet hebben om goede resultaten te halen en te blijven halen. Misschien heb je online al heel veel geprobeerd en is er ook al veel gelukt, maar heb je inmiddels geen tijd meer om er mee bezig te blijven. Wil jij je tijd besteden aan dat stukje van ondernemen waar je echt gelukkig van wordt? Laat byteffekt jouw online marketing uitvoeren.

Wil je graag dat jouw bedrijf online (door)groeit? Of wil je liever hulp met een strategie voor social media of met het maken van een spiksplinternieuwe website? Al jouw wensen op online marketinggebied kan byteffekt verwezenlijken.

Online marketing is belangrijk voor jou als ondernemer, omdat het veel voordelen heeft.

Merkbekendheid online

Online marketing begint natuurlijk met een goede online aanwezigheid. Begin met een (nieuwe) website, die SEO-technisch top of the bill is. Richt je socialmediakanalen in en adverteer bij de juiste doelgroepen. Dit zijn de eerste stappen naar meer bekendheid en het binden van klanten aan je merk. Wij helpen je graag met die stappen Γ©n met het bepalen van een succesvolle online strategie.

Vindbaarheid verbeteren

Ben je al begonnen met online marketing, maar wil je graag beter gevonden worden? Dan richten wij graag zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) voor je in. SEO zorgt voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten en SEA zorgt voor een hoge positie in de betaalde zoekresultaten. Het resultaat? Meer kliks en verkeer naar je website of landingspagina.

Waarom byteffekt – online marketing bureau Friesland?

Full-service

Wij zijn een full-service communicatiebureau dat groot is geworden met online marketing. Van advies tot uitvoering: byteffekt is voor online marketing Friesland hΓ©t adres

Brede expertise

We hebben een brede expertise in online marketing. Van SEO en SEA tot social media en webdesign. Uiteraard passen we onze strategie aan op jouw behoeften

Zekerheid

We gaan voor bewijsbare zekerheid. Meten is weten en biedt kansen voor optimalisatie

Zichtbaarheid

We creΓ«ren boeiende content en strategieΓ«n om je merk te laten groeien. Online zichtbaarheid binnen handbereik dankzij onze brede expertise

Leads

We zorgen ervoor dat je website bovenaan de zoekresultaten staat, zodat (potentiΓ«le) klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Dat resulteert in meer leads naar je website

Klantenbinding

We beheren je advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads en Meta, om ervoor te zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt. Zo zorgen we ervoor dat jij een betere klantenbinding krijgt

De voordelen van online marketing door byteffekt

Waarom zou je jouw online marketing aan byteffekt toevertrouwen? Jouw digitale succes is onze topprioriteit. Zo simpel is het. Wij gaan voor het maximaal haalbare en verwachten dat stiekem ook van onze klanten. Daarnaast zijn dit de voordelen als je onze online marketingspecialisten hun gang laat gaan:

  • Door zoekmachine-optimalisatie (SEO) komt jouw website of webshop hoger in Google te staan, waardoor je je vindbaarheid verbetert. Hierdoor krijg je meer leads naar je website en meer klanten in Friesland of daarbuiten.
  • Door zoekmachine-adverteren (SEA) kun je door middel van een advertentie bovenaan in Google komen. Hierdoor word je door honderden, duizenden of zelfs miljoenen mensen gevonden.
  • Door een goede online strategie te hebben voor social media marketing, bind je klanten aan je bedrijf en is de kans groter dat ze klant bij je blijven en misschien zelfs wel uitgroeien tot ambassadeurs van jouw bedrijf of merk;
  • Online resultaten zijn veel makkelijker te meten dan offline resultaten. Daarbij komt dat online adverteren goedkoper is dan offline. Wij geloven in meetbare resultaten. We laten je zien hoe jouw investering in online marketing zich vertaalt in groei. Dat doen we het liefst elke maand, zodat we ook snel en goed kunnen optimaliseren.

Online marketing blijft elk jaar groeien, groeien en nog meer groeien. Hier liggen dus altijd veel kansen voor jou als (online) ondernemer in Friesland. Jouw ideale partner voor online marketing in Friesland is byteffekt. Als je jouw online aanwezigheid wilt versterken, je doelen wilt bereiken en jouw bedrijf wilt laten groeien, dan zijn wij er voor jou! Bekijk ook onze pagina’s voor Sneek, Drachten en Leeuwarden.

Gratis SEO- en SEA-scan

Ben je benieuwd hoe jouw website of advertenties het op dit moment doen? Vraag bij ons een gratis SEO-scan of SEA-scan aan. Met de SEO-scan checken we je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes Γ©n afbeeldingen. De SEA-scan kijkt naar kwaliteit en relevantie van de advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?