fbpx

Online marketing Friesland

Een energiek, nuchter en professioneel marketingbureau in Friesland die alles op alles zet om jou online helpt te groeien? Geen zorgen, dat is geen onmogelijke opgave. Je bent namelijk precies op de goede pagina beland! Byteffekt helpt je om onder andere je klanten aan je te binden en je bereik te vergroten. En met natuurlijk nog veel meer.

Weet je niet alles van online marketing? Geen zorgen, wij wel!

Online marketing is een vak apart. Het verandert irritant vaak, waardoor je veel kennis van het vak moet hebben om het te beheersen. Maar ja, probeer Γ‘lle facetten van online marketing maar eens te beheersen. Spoiler alert: niet te doen. Daarom is het logisch dat je wel wat (of veel) hulp kunt gebruiken op het gebied van online marketing. Wil je graag dat jouw bedrijf (door)groeit in Friesland? Of wil je liever hulp met een strategie voor social media of met het maken van een spiksplinternieuwe website? Byteffekt helpt je om al je wensen op het gebied van online marketing te vervullen. Online marketing is belangrijk voor jou als Friese ondernemer, omdat het veel voordelen heeft.

Meer merkbekendheid en vindbaarheid

Heb je nog maar weinig gedaan met online marketing? Begin dan eens met een (nieuwe) website laten maken en met het inrichten van je social media marketing. Dit zijn de eerste stappen naar meer bekendheid en het binden van klanten aan je merk. Wij helpen je graag met die stappen Γ©n met het bepalen van een online strategie.

Waarom byteffekt?

Ben je al bezig met online marketing, maar wil je graag meer vindbaarheid? Dan richten wij graag zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) voor je in. SEO zorgt voor een betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten en SEA zorgt voor een hoge positie in de betaalde zoekresultaten. Het resultaat? Meer kliks en verkeer naar je website of landingspagina.

Full-service

Wij zijn een full-service online marketing bureau en kunnen al jouw online marketing oppakken

Brede expertise

We hebben een brede expertise in online marketing

Zekerheid

We gaan voor bewijsbare zekerheid

Zichtbaarheid

We rusten niet totdat jij online zichtbaarheid als resultaat hebt

Leads

We zorgen voor meer leads naar je website

Klantenbinding

We zorgen ervoor dat jij een betere klantenbinding krijgt

De voordelen van online marketing

Heel leuk dat online marketing veel voordelen heeft, maar dan is het natuurlijk ook fijn om te weten wΓ‘t die voordelen dan zijn. Daarom hebben we een aantal voordelen voor je op een rij gezet:

  • DoorΒ zoekmachine-optimalisatie (SEO) komt jouw website of webshop hoger in Google te staan, waardoor je je vindbaarheid verbetert. Hierdoor krijg je meer leads naar je website en meer klanten in Friesland of daarbuiten.
  • DoorΒ zoekmachine-adverteren (SEA) kun je door middel van een advertentie bovenaan in Google komen. Hierdoor wordt je door honderden, duizenden of zelfs miljoenen mensen gevonden.
  • Door een goede online strategie te hebben voorΒ social media marketing, bind je klanten aan je bedrijf en is de kans groter dat ze klant bij je blijven;
  • Online resultaten zijn veel makkelijker te meten dan offline resultaten. Daarbij komt dat online adverteren goedkoper is dan offline.
  • Online marketing blijft elk jaar groeien, groeien en nog meer groeien. Hier liggen dus altijd veel kansen voor jou als ondernemer in Friesland. Bekijk onze pagina’s voor Sneek, Drachten en Leeuwarden.

Gratis SEO- en SEA-scan

Ben je benieuwd hoe jouw website of adverterenties het op dit moment doen? Vraag bij ons een gratis SEO-scan of SEA-scan aan. Met de SEO-scan checken we je website op laadsnelheid, linkbuilding, keywords, URL, (tussen)kopjes Γ©n afbeeldingen. De SEA-scan kijkt naar kwaliteit en relevantie van de advertenties, accountinstellingen, keywords, campagnestructuur en landingspagina’s.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?