fbpx

Webshop laten maken Friesland

Heb jij of begin jij een (web)winkel in Friesland en wil je daarvoor graag een webshop laten maken, zodat je goed zichtbaar wordt bij je potentiële klanten? En wil je met jouw nieuwe webshop zeker zijn van veel conversies en meer omzet? Zoek niet verder, want byteffekt kan je helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop doet wat het moet doen. En zelfs meer dan dat.

Nieuwe webshop laten maken in Friesland?

Wil jij jouw merk en producten naar een hoger niveau tillen door middel van zichtbaarheid en meer conversies? Laat je webshop of website dan door byteffekt maken! Zo kun jij je focussen op waar je echt goed in bent, en zorgen wij voor maximaal resultaat. Klinkt dat goed? Neem contact met ons op!

De voordelen van ons optimalisatie-abonnement

Je hebt een professionele webshop laten maken, en dat is natuurlijk fantastisch. Maar dan ben je er nog niet, want om je webshop goed beveiligd en up-to-date te houden, is het belangrijk om regelmatig te updaten. Heb je er zelf geen tijd voor of weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Laat ons het dan voor je doen. Wij voeren maandelijkse updates uit, zorgen ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is op het gebied van de laatste plugins, WordPress versies en templates en houden jouw SEO op orde. Sluit je bij ons een optimalisatie-abonnement af, dan krijg je al deze voordelen erbij. Ook iets toevoegen of weghalen is een optie.

Wat kun je bij ons verwachten?

Laat jij je webshop door ons maken? Dan ben je sowieso zeker van de volgende punten:

WordPress

We maken jouw webshop in WordPress en met de plugin WooCommerce

Op maat

We maken jouw webshop volledig op maat

Doel

We denken actief met je mee om jouw doelen te bereiken afgestemd op je doelgroep

Responsive

Jouw webshop maken we responsive voor mobiele apparaten

Snelheid

Snelheid Geen bezoekers die afhaken omdat je webshop te traag is; wij zorgen voor die snelheid.

Optimaliseren

Uiteraard kijken we altijd naar de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van webdevelopment. Dit zorgt ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is met de nieuwste trends.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?