18

18 Website laten maken

Wil jij jezelf – vooral jouw bedrijf – goed op de kaart zetten? Denk dan eens na over het (laten) maken van een professionele website! Dit is een uiterst effektieve manier om je merk weer te geven, jouw onderneming vindbaar (SEO) te maken en potentiële klanten aan te trekken. En eerlijk? In deze tijd, waarin bijna iedereen online te vinden is, kun jij natuurlijk niet offline blijven! Een eigen website is jouw visitekaartje en zorgt ervoor dat je opvalt bij de doelgroep.

Het laten maken van je website door onze specialisten bezorgt jou meerwaarde voor je doelgroep

Laat het bouwen van je website maar aan byteffekt over! Onze webdevelopers weten hoe ze een ijzersterke website voor je in elkaar zetten, die bovendien vele mogelijkheden geeft voor toekomstige groei van jouw bedrijf. En ja, dit is een mierenneukerige – sorry voor het grove taalgebruik – klus. Maar wij willen het beste van het beste voor jou! En daarvoor is het wel nodig om de volle aandacht te hebben voor ieder pietluttig detail.

Website voordelen bij byteffekt

Onze webdevelopers zijn in een grijs verleden regelmatig uitgemaakt voor nerds. Dat is niet zo gek als je er openlijk voor uitkomt dat je liever met je hoofd in de virtuele dimensie uithangt. Maar allemachtig, met die mensen hebben we écht goud in handen! En jij ook, als je het bouwen van jouw eigen site aan hen overlaat. Zij weten heel goed een ijzersterke website te creëren die ook nog eens veel meerwaarde toevoegt. Het laten maken van een website door onze specialisten heeft zo zijn voordelen:

Goed onderzoek

Wij doen gedegen onderzoek naar de juiste content voor jouw website. Zo doen we een zoekwoorden analyse voordat we jouw site gaan bouwen, zodat we inzicht krijgen in hoe je doelgroep in zoekmachines (als Google) zoekt. Deze resultaten verwerken we in de site en dat bevordert de vindbaarheid van jouw onderneming.

Op maat

Wij hebben de kennis om websites geheel op maat te maken. Hierdoor wordt jouw website razendsnel en is hij klaar om geoptimaliseerd te worden voor Google - je weet wel: jouw grote vriend in online zoektochten.

Doelgroep

Wij meten effectief of jouw website daadwerkelijk door jouw doelgroep wordt gevonden. Vervolgens richten we de pagina’s zo in dat zij niet zonder actie de site gaan verlaten.

Responsive design

Wij denken na over schaalbaarheid en zorgen ervoor dat jouw website ook uitstekend functioneert op ieder mobiel apparaat.

Onderhoud

Wij kijken altijd naar de nieuwste technieken en innovaties, waardoor jouw website altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Ook onderhouden we je site regelmatig op het gebied van nieuwe plug-ins, templates en SEO.

WordPress website

Wij maken voornamelijk websites met WordPress, het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS ter wereld. En dat levert jou een heel groot voordeel op - laten we zeggen: meerdere. WordPress geeft niet alleen een stevige basis aan jouw site, maar jij kunt ook nog eens kiezen uit oneindig veel templates en plug-ins om uit te kiezen.

WordPress training

Heb je een website laten bouwen en wil je meer weten over hoe je websitesysteem werkt? Wij bieden ook WordPress trainingen aan! Zo leer je niet alleen hoe jouw site van A tot Z in elkaar steekt, maar leer je er ook zelf mee aan de slag te gaan.

Een professionele website laten maken met optimaal resultaat

Een simpele website laten maken of zelf maken is zo geregeld. Maar om die vervolgens naar een hoger niveau te tillen, zodat jij er grote successen mee behaalt, daarvoor is veel meer nodig. Daarvoor moet je meerdere vragen met ‘ja’ kunnen beantwoorden:

  • Sluit de website aan bij jouw merk?
  • Heeft het wel de professionele uitstraling die je wenst?
  • Levert het je op waar je op hoopt?

Voor als je nu denkt: ‘zo goed is mijn website nog niet’, is byteffekt er graag om jou verder te helpen. Want wij creëren websites waarmee jij, als ondernemer, online sterk kan groeien. Bij byteffekt willen wij jouw nieuwe en bestaande klanten enthousiasmeren en aan jouw bedrijf binden. Wil je weten of jouw site up-to-date is? Maak dan gebruik van onze gratis website scan!

Een website van byteffekt is professioneel en betaalbaar

Denk jij dat het laten maken van een eigen website alleen is weggelegd voor ‘de grote jongens met veel geld’? Dan brengen we je graag op andere gedachten, want byteffekt is er ook voor de startende ondernemer en bedrijven met een klein besteedbaar budget. ‘Mooi verkooppraatje, maar voor dat geld krijg ik vast geen supergoede site!’, horen we je denken. Nou, dan vergis je je. Weet je wat? Neem anders even contact met ons op. Dan kijken we samen naar wat we voor jou kunnen doen. Je zult versteld staan! Pinky swear! 🤙

Dit doen wij ook allemaal

Professionele website nodig? Wij maken en ontwerpen hem voor je!

Search