Optimaliseer

Wij zetten onze tanden in jouw communicatiedoelstellingen en gaan die doelstellingen realiseren ook. Voor minder doen we het niet. En met minder hoef jij ook geen genoegen te nemen. Daarom is het optimaliseren van communicatie ons derde specialisme.Β 

Wij analyseren, meten en verbeteren zodat je geen kans mist.

Testen, meten verfijnen, bijstellen en opnieuw.

De wereld van onlinecommunicatie is groot en divers. Je website, blogs, e-mail, social media, webinars en whitepapers vallen er allemaal onder. Wij helpen je graag met het optimaliseren ervan. Dit doen we in de eerste plaats door goed naar de harde cijfers te kijken. Met Google Analytics bijvoorbeeld. Maar ook door de websites en social media kanalen van jouw concurrenten te analyseren. Γ‰n we kijken naar de softe kant: het aanscherpen van teksten, het verbeteren van beeldmateriaal, een slimmere contentplanning. Al deze onderdelen dragen bij aan effectievere communicatie.

Ook voor offline communicatie optimaliseren zit je goed bij byteffekt

Optimalisatie is niet alleen nuttig voor online communicatiemiddelen. Ook offline communicatie moet doen waar het voor bedacht is. Voor het testen en optimaliseren van offlinemiddelen maken we onder meer gebruik van β€˜eye tracking’. Met deze methode meten we het kijkgedrag van consumenten en vergroten we de aantrekkingskracht van advertenties, productverpakkingen en winkelschap-indelingen.

Dit optimaliseren wij

Hulp nodig bij het optimaliseren van jouw communicatie?

Maximaal effectieve communicatie nodig? Wij optimaliseren het voor je!

Laat je inspireren

Een team dat optimaliseert

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw