Terug naar blog

Hoogtepunten BytEffekt 2020

30 december 2020 
– 3 minuten leestijd

Deel deze blog

Het jaar zit er bijna op en wat was het een bewogen jaar! Door onze trouwe relaties en ons team hebben we er toch weer een top jaar van weten te maken. Juist in dit jaar is voor veel bedrijven duidelijk geworden hoe belangrijk online zichtbaarheid is nu het grootste deel van de winkels gesloten is. Voor veel bedrijven zijn nieuwe mogelijkheden ontstaan, maar heeft er ook veel moeten veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe strategie en hoe om te gaan met online verkoop? Hier mochten wij in veel gevallen bij helpen en daar zijn we dankbaar voor!

Uiteraard is er voor ons ook veel veranderd dit jaar. Daarom een korte terugblik op 2020. Wij hebben heel wat hoogtepunten gehad en willen deze graag met jullie delen!

1. Verhuizing

Ons allereerste hoogtepunt was natuurlijk de verhuizing. BytEffekt staat nu officieel op eigen benen en daar zijn we trots op! Dat hebben we als team toch maar mooi voor elkaar gekregen. We hebben nu genoeg ruimte om te groeien en dat zijn wij ook zeker van plan.

2. Nieuwe huisstijl

In de tussentijd waren we ook hard aan het werk om onze nieuwe website online te zetten. Een nieuwe website met een nieuwe huisstijl. Frisse en vrolijke kleuren, die van het scherm spatten! En dat is nou precies hoe wij BytEffekt zien: fris, vrolijk, jong en energiek. Na keihard knallen, mogen we dit echt een hoogtepunten van 2020 noemen.

3. Leuke opdrachten met mooie resultaten

Ook dit jaar hebben wij leuke, nieuwe opdrachten mogen uitvoeren waar we weer veel van hebben geleerd. Vooral intern hebben we geleerd om nog sneller te schakelen en in korte tijd mooie resultaten konden behalen. Deze resultaten zijn voor ons een hoogtepunt geweest en wij hopen in het nieuwe jaar nog betere resultaten te halen!

4. Nieuwe BytEffekt partner: Hans Dekker

En dan tot slot, nog net even voor het nieuwe jaar, de aankondiging dat BytEffekt een nieuwe partner/mede-eigenaar heeft, namelijk: Hans Dekker! Wat een mooie aanwinst voor het team. Wij geloven dat Hans veel te bieden heeft en BytEffekt verder kan helpen met groeien. En DAT noemen wij nou een hoogtepunt!

Al met al hebben wij een ontzettend mooi jaar gehad en wij gaan van 2021 een nog veel mooier jaar maken, samen met onze relaties. Dat het een fantastisch jaar mag worden met nieuwe uitdagingen en nog meer bijzondere hoogtepunten.

Deel dit bericht

Wil je dat wij ook jou verder helpen?

Zoek
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw