Subsidie voucher voor strategisch marketing plan

Als je wilt groeien met je bedrijf, dan is het digitaliseren van je onderneming een must. Hier hoort een goede online strategie bij die jouw bedrijf bekendheid en leads oplevert. Toch is dit lastiger gezegd dan gedaan, waar zoeken je klanten op, waar haken ze af en wie zijn deze eigenlijk?

Ga professioneel aan de slag met je strategie

Je hebt honderden ideeΓ«n voor je onderneming maar ze worden nooit uitgevoerd, omdat ze niet worden vertaald naar concrete activiteiten of omdat ze simpelweg niet gedocumenteerd worden. Als dit jou bekend in de oren klinkt dan baat jouw onderneming bij een strategisch marketingplan!

Een strategisch marketing plan helpt jouw bedrijf om op lange termijn te groeien. Hierbij is het belangrijk om te onthouden dat je de 11 stedentocht schaatst en het geen sprint van 500 meter is. Een bekende frustratie is je zichtbaarheid in Google. Helaas veranderen Google-rankings niet van de ene op de andere dag, hiervoor is tijd nodig. Ook blogs, e-mailmarketing en social media hebben een lange termijn strategie nodig om echt je ROI te zien. Byteffekt helpt je hiermee!

Wij zoeken voor je uit wie je concurrentie is en wat de exacte behoeftes van je klant zijn. Met een strategisch marketingplan worden de marketingactiviteiten van je onderneming afgesteld op de ontwikkelingen in de markt en geven ze sturing aan jouw onderneming in de toekomst. Daarnaast maak je de doelstellingen van je onderneming meetbaar en bespaar je op je marketingkosten doordat je weet wat wel en niet werkt bij jouw doelgroep en markt.

Groeien met subsidie

Wist je dat er vanuit de provincie Friesland een subsidie beschikbaar is voor het schrijven van jouw marketingplan? Daarnaast is het ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor scholingsactiviteiten. Hier vallen onze trainingen ook onder!Β 

De subsidie in het kort:

  • Vraag eerst je offerte voor het marketingplan aan bij byteffekt;Β 
  • Vervolgens vraag je de subsidie aan;
  • Binnen 4 weken wordt de subsidie aanvraag beoordeeld;
  • Pas na akkoord van de subsidie hoef je onze offerte te ondertekenen. Na ondertekening gaat byteffekt voor je aan de slag!

Voor wie?

De subsidie is beschikbaar voor ondernemers in midden- en kleinbedrijf, gevestigd en actief in de provincie FryslΓ’n.

De subsidie

De maximale subsidie die je krijgt voor je online marketing is €2.500,- (50% van de subsidiabele kosten).

Scholing

Voor een scholing is de subsidie maximaal €5.000,- (50% van de subsidiabele kosten).

Deadline

De deadline voor het indienen van je aanvraag is 31 december 2023.

Succesrate

De success rate van deze aanvragen is 85%! Grote kans dat jouw aanvraag dus ook wordt goedgekeurd!

Marketing trainingen bij byteffekt

Liever zelf de kennis in huis halen? Wij leren jou en je werknemers alles wat je moet weten op het gebied van WordPress, Social media of Google. Door het trainen van je werknemers til je niet alleen hun kennis naar een hoger niveau maar het zorgt ook voor meer wendbaarheid. Je onderneming wordt toekomstbestendiger en kan makkelijker inspelen op veranderingen. Bovendien leidt scholing van personeel tot meer motivatie en loyaliteit.

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Search