Website laten maken Drenthe

Wil je een professionele website laten maken? Eentje die écht goede conversies oplevert en waarmee je gevonden wordt door potentiële klanten? Eentje die hoog in de zoekresultaten van Google komt? Én ben je gevestigd in Drenthe? Dan is byteffekt de partij die jou hierbij kan helpen! We hebben jarenlange ervaring in het maken van websites. Daardoor weten we precies wat jouw website nodig heeft om maximaal resultaat te behalen.

Een simpele website laten maken is zo gedaan. Maar dan heb je nog geen goede en geoptimaliseerde website die aansluit op jouw doelgroep. Kortom, met een ondoordachte website maak je geen omzet. En dát willen wij met onze werkwijze voorkomen voor jou.

Website laten maken Drenthe

Laat jij je website door ons maken? Dan ben je sowieso zeker van de volgende punten:

Onderzoek

Het eerste wat we doen is jouw doelgroep onderzoeken, zodat we jouw website hier op af kunnen stemmen. Ook onderzoeken we welke content het beste bij jouw website past, zodat jouw bezoekers getriggerd worden om tot actie over te gaan.

Op maat

We stemmen jouw website helemaal af op jouw wensen en behoeften.

Design

We zorgen ervoor dat jouw website een prachtig design heeft waardoor het de aandacht trekt van bezoekers en jouw potentiële klanten.

Responsive

We kijken naar de schaalbaarheid van jouw website, zodat deze ook op mobiele apparaten goed toegankelijk is.

Snelheid

Geen langzame of traag ladende website meer; wij zorgen ervoor dat jouw website altijd supersnel laadt.

Optimaliseren

We houden de nieuwste technieken en innovaties altijd in de gaten, zodat we die direct kunnen toepassen op jouw website.

Waarom een WordPress website laten maken een goed idee is

WordPress klinkt je vast bekend in de oren. Ook niet zo gek, want het is het bekendste CMS ter wereld. Dit komt onder andere door de gebruiksvriendelijkheid. Mede daarom bouwen wij onze websites ook in WordPress. Maar er zijn nog meer redenen:

  • WordPress is ‘open-source’, wat inhoudt dat duizenden ontwikkelaars elke dag helpen aan de ontwikkeling en optimalisering van dit CMS. Dit zorgt ervoor dat WordPress een goede en stevige basis.
  • De bibliotheek van WordPress bestaat uit duizenden plugins en templates. Dit maakt het CMS erg flexibel en het zorgt ervoor dat we jouw website helemaal op maat en naar jouw wensen kunnen inrichten.
  • WordPress websites zijn van zichzelf al zoekmachinevriendelijk, waardoor je direct al een goed steuntje in de rug hebt.

Volg een WordPress training bij byteffekt

Heb je nog nooit met WordPress gewerkt? Dan is het natuurlijk lastig om direct je weg erin te vinden. Gelukkig kunnen we je daar ook goed mee helpen. Wij bieden een WordPress training op maat aan, waardoor je alle informatie over dit fijne systeem krijgt. Zoals het aanmaken van een pagina of blog, het onderhouden van een plugin en nog veel meer. Jij kiest waar en wanneer je de training wilt volgen en wat je wilt leren, wij doen de rest!

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Search