fbpx

Website laten maken Groningen

Je hebt een website laten maken of zelf gemaakt, maar tot je verbazing merk je dat hier weinig conversies uitkomen. De klanten blijven weg, terwijl je toch een mooie website op poten hebt staan. Dit is frustrerend en kan onzekerheid opwekken. Maar het kan ook zijn dat je jouw eerste website wilt laten maken. Hoe zorg je er in beide gevallen voor dat je wordt gevonden door potentiΓ«le klanten? En hoe zorg je ervoor dat je conversies uit je website haalt? Wij van byteffekt kunnen je hiermee helpen. Al jaren hebben we ervaring in het maken van websites voor verschillende klanten. Daardoor weten wij precies hoe je wΓ©l gaat scoren.

Nieuwe website laten maken in Groningen?

Woon je in Groningen en wil je een website die hoog in de zoekresultaten van de zoekmachine staat, voldoet aan de behoeften van je doelgroep en zorgt voor terugkerende klanten? Neem dan nu contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van jouw droomwebsite.

De voordelen van een website laten maken bij byteffekt

Wij zijn een full-service marketingbureau met verschillende online marketing expertises. Zoals webdevelopment, social media marketing, SEO, SEA en contentmanagement. We zitten gevestigd in het centraal gelegen Heerenveen in Friesland. We hebben al jarenlange ervaring in het maken van websites en hebben al meerdere klanten aan een professionele website mogen helpen. Wij houden bij de bouw van jouw website rekening met de volgende punten:

Doelgroep onderzoek

We doen onderzoek naar jouw doelgroep en stemmen jouw website hier vervolgens op af. Ook onderzoeken we welke content het beste werkt voor jouw website.

Op maat

We maken jouw website helemaal op maat, waardoor deze altijd aan jouw wensen en behoeften voldoet. Ook zorgt een website op maat voor snelheid.

Webdesign

We zorgen ervoor dat jouw website een prachtig design heeft.

Responsive design

We kijken naar de schaalbaarheid en zorgen er zo voor dat jouw website mobielvriendelijk voor meerdere apparaten wordt.

Resultaatgericht

Wij koppelen en richten Google Analytics voor je in, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten van jouw website.

Up-to-date

We houden de nieuwste technieken en innovaties nauwlettend in de gaten. Zo blijft jouw website altijd up-to-date.

Wij maken websites in WordPress en dit is waarom

Het contentmanagementsysteem (CMS) WordPress klinkt je vast bekend in de oren. Ook niet zo gek, want het is het bekendste CMS ter wereld. Dit komt onder andere door de gebruiksvriendelijkheid. Mede daarom bouwen wij onze websites ook in WordPress. Maar er zijn nog meer redenen:

  • WordPress is een goede en stevige basis voor jouw website. En het zal ook altijd goed en stevig blijven, omdat WordPress constant geoptimaliseerd wordt.
  • Er zijn duizenden plugins en templates, wat ervoor zorgt dat er altijd een plugin en template bestaat die helemaal aan jouw wensen voldoet. Zo kunnen wij een op maat gemaakte WordPress website voor jou maken.

Meer leren van WordPress? Volg een training!

Wil je graag zelf je WordPress website beheren nadat je jouw website hebt laten maken, en wil je daardoor wat tips en tricks weten van dit systeem? Dan kun je bij ons een WordPress training volgen. Wij laten je hierin alle ins en outs van dit fijne CMS zien, zodat je voortaan bijvoorbeeld zelf een blog of pagina kan aanmaken en bewerken. Kom je bij ons op kantoor? Dan zorgen wij natuurlijk voor wat eten en drinken, want dat kan natuurlijk niet missen tijdens een leerzame training!

Bekijk onze cases!

Dit doen wij ook allemaal

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?